In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 41 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 5 au comis fapte pe linie judiciara, 10 la ordine publica si 26 la regimul circulatiei.
Din cei 41 suspecti identificati, 23 au fost prinsi in flagrant.
Exemplificam:
Infractiuni flagrante:
La data de 12 septembrie 2010, ora 12.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 24 Poliţie au depistat-o pe Calea Ferentari, sector 5, pe D. FLORENTINA de 32 de ani din jud Teleorman, cunoscuta cu antecedente penale, care avea interdictie de a se afla in Municipiul Bucuresti, conform unui ordin emis.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti, cu cea in cauza in stare de libertate.


La data de 12 septembrie 2010, ora 17.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie l-au depistat pe str. Motzart, sector 2, pe P. Florian de 19 ani din Bucuresti, avand asupra sa un cutit cu lama rabatabila, avand lungimea de aproximativ de 8 cm.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept al cutitului, in locuri publice, cu cel in cauza in stare de libertate.