Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (3.46 secunde)
În cadrul competitiei gazduite de Hunedoara, sportivele pregatite de profesorul Cristian Corneanu au obtinut doar doua victorii, ambele in fata reprezentantei judetului Teleorman.
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea.
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
In partea de sud a Munteniei, in Giurgiu si Teleorman, exista mai multe legende despre uriasi. Cea mai populara este legenda lui Novac, care s-ar fi luptat cu un balaur care le facea rau oamenilor.
O data fiind facute prezentarile si, prin aceasta, debutul lui Cornel in biroul pe care Marele Blond, Fanus Neagu, il botezase Sectia capul si picioarele(fiindca aici coabitau sectiile de propaganda si de sport ale ziarului), seful nostru direct, regretatul si neuitatul A I Zainescu ne-a si facut de drum la Teleorman, la Arges si la Olt.
Filmarile la pelicula Morometii 2 au reinceput in septembrie, in aceeasi casa si in acelasi sat in care a fost turnat si primul film, in vara lui 1985 - Talpa, din judetul Teleorman.
Satul Talpa, din judetul Teleorman, se afla la cativa kilometri de locul de bastina al scriitorului Marin Preda, Silistea-Gumesti. Alte scene au fost filmate in Bucuresti si la Slatina.
Daca ai boala pe Dragnea, e pentru ca e de la Teleorman. Daca te apuci de cantat, atunci neaparat langa prenume adaugi si ca esti de la.
Ei bine, intr-o amintire a unui prieten, care si-a petrecut o parte a copilariei la Calarasi, venit cu parintii dintr-un sat din Lunca Dunarii, pentru a-si face studiile gimnaziale si liceale in acest oras precum odinioara Marin Preda care pleca din Silistea-Gumesti de Teleorman in Bucuresti, dar asta e alta poveste, ei bine in acea amintire am descoperit ca a locuit intr-o casa pe care o vad aievea.
Meteorologii avertizeaza ca in Capitala si in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita, Prahova si Dambovita va fi vant puternic. Avertizarea este valabila intre orele 10.00 si 13.00.
Apropiati ai lui Gigi Becali declarau pentru MEDIAFAX ca cei doi reprezentanti ai BOR care i-au insotit pe calugarii de la Muntele Athos sunt parintele Visan de la Biserica "Sfanta Treime" din Buzau, duhovnicul lui Gigi Becali si preotul familiei acestuia, precum si un monah de la Manastirea Adamesti, de langa Alexandria, judetul Teleorman.
Ma numesc Militaru Ligia si sunt din Alexandria, Teleorman. De azi dimineata str mea e sub ape. Locuiesc pe str.
In judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov - inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita Braila, Constanta si Tulcea, ploile vor fi abundente si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi pe arii extinse 60 l/mp si izolat 80 l/mp.
Avertizarea cod galben a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Prahova, Dambovita, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Bihor, Alba, Hunedoara, Sibiu si Brasov.
cozonaci, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramures, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si dulceata.
O prima initiativa in acest sens apartine premierului Victor Ponta care a decis sa aloce in regim de urgenta fonduri si sa sistematizeze lucrarile de construire a digului de protectie din jud. Teleorman pana in luna august. Deci, iata ca se poate!
• La invitatia europarlamentarei Viorica Dancila, senatoarea Gabriela Firea a fost la Rosiorii de Vede, in jud Teleorman, la parada costumelor, organizata de liceele din judet, cu ocazia Zilei Europei.
Avertiarea cod galben va fi ridicata pentru Bucuresti si judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Ilfov. Judetele Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea si Braila nu vor fi sub avertizare cod galben.
18-19 octombrie - Arges (Retevoiesti, Davidesti, Vulturesti, Domnesti, Cosesti) 25-26 octombrie - Galati (Corod) si Arges (Micesti, Stefanesti) 22-23 noiembrie - Ialomita (Ciulnita, Bucu) si Teleorman (Dobrotesti).
In prima parte a acestei nopti pentru judetele Teleorman, Olt, sudul judetului Dambovita si Arges, adica Autostrada A1, e posibil sa se emita cod portocaliu, a anuntat Ion Sandu.
google-analytics.com