Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (4.24 secunde)
Teleorman, cunoscut cu antecedente penale, in timp ce sustragea din geanta unei femei de 44 de ani, din Bucuresti, un portofel in care se afla suma de 668 de lei, carduri bancare si alte inscrisuri personale.
Teleorman, N. MIHAELA de 28 de ani din Bucuresti si minora M.A. In sarcina acestora s-a retinut faptul ca la aceeasi data, prin efractie, au patruns in sistemul edilitar subteran prin gura de aerisire situata pe Sos.
MARIAN de 35 ani din Bucuresti, care intre orele 18.40-18.55, prin amenintarea cu un cutit a deposedat o tanara de 26 ani din judetul Teleorman, de bijuterii din aur si de bani, in timp ce aceasta se afla in liftul unui imobil de pe soseaua Iancului din sectorul 2, lift pe care l-a blocat intre etajele 2 si 3.
Claudia de 18 ani, din judetul Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale contra sumei de 30 lei. Suma de 30 lei a fost ridicata de politisti, iar cercetarile sunt continuate cu autoarea in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Eleonor de 36 de ani, despre care cele doua femei au declarat ca le-a incuiat in apartament, iar intr-o localitate din jud. Teleorman l-au depistat si pe I. Cristian de 22 de ani, despre care existau indicii caeste coautor.
Teleorman, in timp ce se afla pe str. Mălinului, sector 6, s-a apropiat de aceasta si a intrebat-o daca stie o anume adresa.
GHEORGHE de 44 de ani din judetul Teleorman, care a condus o autoutilitara marca Ford Transit, pe Aleea Bacau, sectorul 5, avand o concentratie alcoolia de 0,55 mg/l alcool in aerul expirat.
IONUT de 22 de ani din jud.Teleorman. Din investigatii si audieri a rezultat ca intre victime si agresor exista un conflict bazat pe o datorie de bani pe care victimele nu i-ar fi inapoiat-o.
Paul de 23 ani, din judetul Teleorman, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra avand o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool in aerul expirat.
Perchezitiile sunt desfasurate pe raza Municipiului Bucuresti si a judetelor Prahova, Dambovita si Teleorman. In fapt, suspectii vindeau autoturisme de lux in tari ale Orientului Mijlociu, dupa care le declarau furate pentru a incasa prima de asigurare.
Stefan de 56 de ani din judetul Teleorman, care, prin spargerea geamului portierei stanga fata au patruns in interiorul unui autoturism marca OPEL SENATOR, iar cu ajutorul unui autoturism DACIA PICK-UP condus de M.
La data de 24 noiembrie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in colaborare cu Serviciul Roman de Informatii, Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia de Operatiuni Speciale si cu sprijinul Serviciului Special de Interventie Rapida, au efectuat 15 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea, Giurgiu, Sibiu si Teleorman si au pus in aplicare 17 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.
Pentru judetele Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov si municipiul Bucuresti, avertizarea cod portocaliu este valabila pana miercuri la ora 08:00.
Ca urmare a unor actiuni de supraveghere si control privind respectarea legislatiei vamale si fiscale in vigoare pe raza judetului Olt si Teleorman,echipele mobile aleDRAOVCraiova audescoperit expuse spre comercializare la magazinele a doua societati comerciale din localitatile Alexandria si Caracal, 93 litri bauturi alcoolice tip tuica, fara marcaje fiscale si fara documente de provenienta.Conform legislatiei fiscale si vamale in vigoare, inspectorii vamali au sanctionat cele doua societati cu amenzi in cuantum de 40.000 lei si au confiscat bautura alcoolica descoperita.
Astazi, au fost efectuate 25 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Arges, Teleorman, Valcea, precum si in municipiul Bucuresti, la sediul D.I.I.C.O.T.
In urma impactului, soferul si cei trei pasageri din Nissan - Cristina si Ionut Brancoveanu, Adrian Geanta si Florentin Lacatus, toti din judetul Teleorman, au fost raniti usor.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
In Gorj, Vaslui si Teleorman a scazut cel mai mult numarul elevilor. Cei mai multi elevi sunt in Bucuresti, peste 240.000.
google-analytics.com