Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (7.66 secunde)
372 hectare) si Teleorman (31. 730,3 hectare). De asemenea, conform datelor furnizate de Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, cele mai mari suprafete irigate au fost pentru culturile de porumb boabe, 132.
Zeci de tiruri si dube venite din Teleorman, Arges, Giurgiu, Bucuresti, Constanta, Alba, Mures etc. pot fi vazute laolalta cu tractoarele si carutele localnicilor, pline ochi de lubenite.
372 hectare) si Teleorman (31. 730,3 hectare). De asemenea, conform datelor furnizate de Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, cele mai mari suprafete irigate au fost pentru culturile de porumb boabe, 209.
Proiectul "Votati Primarul European" se desfasoara in 15 localitati rurale din Teleorman - Botoroaga, Draganesti, Suhaia, Lisa, Frumoasa, Contesti, Talpa, Trivale Mosteni, Stejaru, Peretu, Furculesti, Saelele, Bogdana, Nanov si Tiganesti.
Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Braila, Vaslui, Botosani. Semn ca politicile de defrisare din ultimele 200 de ani n-au avut efecte bune.
Ei (Ministerul Agriculturii - n.r.) au inca restante pe 2008-2009 catre Petrom, asa ca noi vrem sa cumparam motorina mai ieftin, direct, fara sa fie nevoie de decont, cu circa 3 lei/litru", a precizat un producator agricol din judetul Teleorman, prezent la pichetul organizat de Agrostar si citat de NewsIn.
La polul opus, judetele in care au fost inregistrate cele mai mare rate ale somajului sunt Vaslui (15,31%), Mehedinti (14,41%), Teleorman (13,13%) si Dolj (12,99%).
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
"Principalele zone de risc pentru introducerea virusului pe teritoriul Romaniei le reprezinta in acest moment judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt si Dolj", se arata intr-un comunicat al ANSVSA.
Cea mai saraca zona din Polonia este pe locul al noualea, cu 39% din puterea de cumparare medie din UE, devansata de Sud-Muntenia, adica de judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman.
Ca si in anii precedenti si in acest an au fost distruse de grindina zeci de mii de hectare de culturi agricole, cum ar fi cele din judetele Buzau, Calarasi, Bacau, Teleorman si Constanta, aceasta situatie putand fi evitata daca sistemele de rachete antigrindina ar fi existat in intreaga tara.
Semanatul rapitei este intarziat in judetul Teleorman din cauza lipsei precipitatiilor pe termen lung, terenurile agricole fiind tot mai greu de pregatit cu utilajele din dotarea fermierilor.
Exporturi mari in toata regiunea In majoritatea judetelor din aria de acoperire a DRAOV Craiova (care activeaza in județele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Valcea) s-au inregistrat cresteri ale exporturilor, pe ansamblu cresterea fiind de 151% fata de aceeasi perioada a anului 2010, spune Mircea Dan Matei.
Nascut la 16 mai 1952 in Calmatui - Teleorman, absolvent al Facultatii de Ziaristica, artist fotograf la Tribuna Romaniei pana in 1989, apoi redactor si director in final la Dimineata, autor al unor carti de reportaje, Mitica s-a dorit totdeauna in mijlocul actiunii, oriunde se intampla ea.
Noua unitate din judetul Teleorman funcționeaza in comuna Peretu pe strada Sosea Vale, nr.258. Magazinul in format Loco are o suprafata totala de 350, 2 m2, a carei suprafata de vanzare este de 230 m2.
Unitatea din Calmatuiu de Sus, judetul Teleorman, este deschisa pe str. Principala, nr.72. Suprafata totala a magazinului este de 276 mp, din care sala de vanzari masoara 180 mp.
Magazinul din Pietrosani, judetul Teleorman, este amplasat pe DN5C, nr. 141 si se intinde pe o suprafata totala de 286 mp, sala de vanzari fiind de 166 mp.
Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.
Magazinul din Dobrotesti, judetul Teleorman, se prezinta in format Loco, pe str. Soseaua Mare, nr. 89, si se intinde pe o suprafata totala de 322 mp, din care sala de vanzari acopera 203 mp.
- L-as ruga pe un ministru la care tin foarte mult, au fost perioade in care imi era chiar drag, l-as ruga sa vina mai des in Calarasi, asa cum trebuie sa vina mai des si in Teleorman, in Giurgiu, in Olt, in Dolj, pentru ca sunt judete dunarene, cu un pamant foarte bogat si cu un potential foarte bogat, dar cetatenii din aceste judete nu beneficiaza de toata bogatia acestui pamant asa cum ar trebui, a declarat la Calarasi Liviu Dragnea.
google-analytics.com