Cautare

746 de rezultate pentru "telecom calarasi" (3.10 secunde)
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. ... El are o vechime mare in turism, fiind multa vreme angajat la BTT Calarasi.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist.
Feribot-ul care asigura traversarea Dunarii cu feribotul, intre Chiciu (Calarasi) si Silistra redevine functional la inceputul lunii august 2014 Dupa ce in urma cu 3 ani, circulatia intre cele doua maluri ale Dunarii s-a blocat, feribot-ul din Calarasi si Silistra are toate sansele sa fie repornit.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova. ... Se pare insa ca in comuna invecinata - Calarasi - se poate.
Varujan Vosganian a participat la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a participat joi, 5 septembrie, la Calarasi, la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass.
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Continutul e tabloid si irelevant, somajul e o realitate nefasta a meseriei de jurnalist, independenta editoriala e inexistenta.Si atunci, ce rost are aparitia unui ziar nou la Calarasi in acest context?
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria.
google-analytics.com