Cautare

1140 de rezultate pentru "tel contact cablu telecom" (3.27 secunde)
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. ... Contact@mariacalinescu.eu | Tel.:
Persoana de contact; Garbu Petru - tel/fax 0265.426.499 tel. 0740561029 www.argilaalbastraderaciu.ro e-mail [email protected] Produs avizat de Ministerul Sanatatii Produs notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Picaturile pentru ochi pot fi recomandate in cazul ochilor uscati, ochilor rosii sau pentr cei care poarta lentile de contact. ... Purtarea lentilelor de contact Purtarea lentilelor de contact poate provoca, uneori, inrosirea ochiului.
Cum se transmite virusul hepatitei C Virusul hepatitei C se transmite in special prin contact direct cu sangele unei persoane infectate. ... - contact sexual neprotejat;
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. ... In Franta, reteaua Contact s-a extins rapid in mediul rural prin intermediul francizei.
Infectia se transmite prin contact direct cu sangele, fluidele biologice sau tesuturile persoanelor sau animalelor infectate. ... In perioada epidemiei, mai expuse infectiei sunt cadrele medicale, familiile lor si persoanele care intra in contact cu bolnavii sau decedatii. ... "Trebuie sa intri in contact foarte apropiat pentru a te infecta.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
Dupa ce a inceput in urma cu cateva luni sa transmita continut 3D, fiind astfel primul operator telecom care utilizeaza acest format, UPC Romania lanseaza si un post de televiziune exclusiv 3D, High TV, care va emite fara intrerupere filme, emisiuni sportive, documentare si muzica in format tridimensional.
In cazul trecerii la televiziunea digitala aceste gospodarii ar fi trebuit fie sa se aboneze la un operator de cablu sau satelit TV, fie sa cumpere un decodor special pentru a putea receptiona in continuare emisiuni TV.
contact magazin: Tel.: ... In Romania, Grupul Carrefour numara 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 44 magazine de proximitate ‘Express‘, 6 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
OmiVis - pentru spalaturi oculare, Omisan Baby - pentru copii, gama de picaturi de lacrimi artificiale si Clean Drops - pentru lentile de contact. OMISAN va ofera solutii oftalmice naturale compatibile cu lentilele de contact.
google-analytics.com