Cautare

1140 de rezultate pentru "tel contact cablu telecom" (2.62 secunde)
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
Abonamentele la cablu TV se vor scumpi cu 19 % de la 1 iunie, ca urmare a introducerii de catre Executiv a taxei pe valoare adaugata pentru serviciile de transmisie de programe TV prin cablu, au anuntat ieri reprezentantii Asociatiei de Comunicatii prin Cablu.
Un exit e exclus Compania americana UPC (Liberty Global - LGI) nu are "in acest moment" planuri de a face un exit de pe piata de cablu TV din Romania, a declarat la Bruxelles Mike Fries, directorul executiv al companiei, fara a comenta sau nega insa informatiile de pe piata, potrivit carora in ultimul an LGI a purtat discutii de vanzare cu firma romaneasca de cablu RCS&RDS.
- dermatita de contact (iedera otravitoare, stejar, etc.); ... psoriazis, paduchi, dermatita seboreica (matreata) si dermatita de contact; ... dermatita de contact, dermatita atopica si conjuctivita alergica; ... rinita alergica, dermatita de contact si otita externa (urechea inotatorului); ... dermatita de contact, dermatita atopica, scabie, psoriazis, foliculita;
metode de abordare telefonica si metode de contact direct intre escroc si victima. ... Metoda Deratizarea, De la lumina, De la cablu, De la gaze Este o metoda de contact direct intre escroc si victima.
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Listarea titlurilor TEL a fost poate cel mai important eveniment si cel mai asteptat in ultima parte a verii si, de asemenea, a adus cistiguri semnificative celor care au subscris in oferta.
CNTEE Transelectrica (TEL) a fost cel mai tranzactionat emitent, cu un rulaj de aproape 30 de milioane de lei. ... La nivelul inchiderii, de 28,1 lei, titlurile TEL inregistreaza o crestere de 12,4% fata de saptamina anterioara, cea mai buna evolutie din piata.
Florentin Cantaragiu (tel. 0744101022) pentru "Atelierul de pictat icoane pe lemn", Dan Marinescu (tel. 0745862063) pentru "Atelierul de tablouri din flori naturale", Cristina Vasilescu (tel. 0733051279) pentru "Atelierul de cadouri pentru Marii, Marini si Marioare" si Simona Vaduva (tel.
Aceasta va include si dezbateri intr-un ministudio de televiziune, care sa fie transmise prin intermediul satelitului sau al firmelor de cablu. ... Liderul Camerei a spus ca nu stie daca se va iesi la public, prin intermediul firmelor de cablu sau prin satelit.
Romania si Turcia au cazut de acord asupra proiectului comun care prevede construirea unui cablu electric submarin care sa conecteze sistemele energetice ale celor doua tari.
ANPC atentioneaza operatorii de cablu care percep plata in avans a abonamentului ca aceasta modalitate de plata e interzisa.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
In ceea ce priveste infrastructura de acces la utilizatorul final, cele mai importante cresteri semestriale in valori absolute le-au inregistrat conexiunile care utilizeaza cablu UTP/FTP (o crestere cu 200 de mii conexiuni, pana la 2,2 milioane conexiuni).
Contact Asociatia Amicii Rozelor Presedinte onorific: ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Elena AVRAM - Cluj tel: ... Maria GIURGIU - Cluj tel:
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
google-analytics.com