Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (3.05 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu crede ca seful statului ar continua linia inceputa prin numirile la SRI si Avocatul Poporului daca va propune la consultarile de la Palatul Cotroceni varianta unui executiv de uniune nationala.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri, in mod oficial, obstescul sfarsit al Aliantei D.A. "Asistam practic, din cauza PD-ului, la decesul Aliantei", a declarat Tariceanu, pe treptele sediului PNL, dupa sedinta Consiliului de Conducere al Aliantei.
Tariceanu spune ca are nevoie de timp pentru a lua o decizie. ... Tariceanu pare insa sa nu gaseasca solutia potrivita pentru iesirea din criza politica.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
PD va cere in instanta constatarea incetarii Protocolului Aliantei D.A., urmare a anuntului premierului Calin Popescu-Tariceanu de realizare a unei noi echipe guvernamentale formata din PNL si UDMR, a anuntat liderul PD, Emil Boc.
Partidul Democrat nu l-a menajat deloc pe premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa anuntul privind noua structura a Guvernului.
Delegatia liberala a fost condusa chiar de liderul Calin Popescu Tariceanu. ... Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu. ...   ' Calin Popescu Tariceanu:
Sunt doar cateva amanunte care prefigureaza o noua strategie a presedintelui pentru inlaturarea premierului Calin Popescu Tariceanu, bazata pe o coalitie PD-PSD-PLD.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
Motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!" a fost respinsa ieri de Parlament, cu 112 voturi "pentru" si 115 "impotriva", in conditiile in care pentru adoptare era nevoie de 233 de voturi. ... De altfel, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, inaintea sedintei, ca nu are nici o emotie.
Remanierea Guvernului Tariceanu este practic imposibila in acest moment, iar acest lucru este evident si in afara votului "covarsitor" dat de liderii PNL in defavoarea acestei masuri.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara la Antena 3 ca seful statului nu mai este un candidat invincibil la viitoarele alegeri prezidentiale, el apreciind totodata ca Traian Basescu va incerca sa-l cucereasca pe liderul PSD Mircea Geoana, care apoi o sa "ia plase".
Premierul Emil Boc s-a prezentat ieri dimineata la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, unde a fost audiat de instanta cu privire la acuzatiile publice pe care le-a adus predecesorului sau, fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, in legatura cu contractul Sterling.
Tariceanu tradeaza PNL pentru a se alia cu Basescu si PDL Analistul politic Cozmin Gusa preconizeaza o mare tradare in cadrul PNL. Acesta se asteapta la dezertarea luiCalin Popescu Tariceanu si a lui Andrei Chiliman.
Tariceanu (candidat prezidentiabil!), n-o gasesc rea de fel! ... Tariceanu! ... Fereste-te de greci (Tariceanu!) si cand iti fac daruri! ... Dl Tariceanu e cam "profilul" conturat mie de ale(r)gatori! ... • Da, Tariceanu, ca profil, prestanta, imi pare mai complet ca "doctorul" (Sorin Oprescu)!
Tariceanu ales presedinte al PRL: Am convingerea ca vom reusi sa dam primul presedinte liberal al Romaniei Calin Popescu Tariceanu a fost ales președintele Partidului Liberal Reformator cu 1147 de voturi "pentru" si 9 "impotriva".
psnews.ro:Tariceanu sterge pe jos cu Iohannis, Basescu si PNL:
Conducerea Electroputere si premierul Calin Popescu Tariceanu au pareri diferite in privinta modului de privatizare a uzinei din Craiova.
google-analytics.com