Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (7.43 secunde)
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a acceptat ideea organizarii alegerilor anticipate, urmand sa stabileasca, de comun acord, cu PD si cu presedintele Traian Basescu, calendarul organizarii acestora, au declarat surse din presa centrala, citand declaratii ale unor lideri din Alianta.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Dupa mai multe ore petrecute ieri in rugaciune, la manastirea Nicula, unde a fost asaltat de credinciosii care s-au grabit sa ii ceara pensii mai mari, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a reintors la problemele politice.
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera ca disensiunile dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu-Tariceanu influenteaza activitatea Guvernului.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca evalueaza activitatea ministrilor sai in raport cu prioritatile Guvernului si a adaugat ca remanierea poate avea loc oricand. ... Printre ministrii pe care Tariceanu ar vrea sa-i schimbe se mai numara vicepremierul Gheorghe Seculici si ministrul Transporturilor Gheorghe Dobre.
Executivul va incerca sa imbunatateasca modul de comunicare cu societatea civila prin intermediul mass-media dupa ce s-a constatat ca unele dintre actele si deciziile Guvernului au fost, uneori, gresit interpretate, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Astfel, dupa ce la inceputul saptamanii toate partidele politice si-au facut publica pozitia fata de aceasta initiativa, premierul Calin Popescu Tariceanu a iesit ieri la rampa, pentru a-si exprima dezacordul fata de modul in care a actionat Basescu.
Pe de alta parte, tot ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu solicitase prezenta partidelor parlamentare la Palatul Victoria, pentru consultari. ... Boc i-a zis acest lucru lui Tariceanu, asa ca au cazut de acord ca Tariceanu sa exprime atat pozitia PNL, cat si PD”, a declarat Stelian Dutu.
Bugetul pentru 2006 a prins contur dupa mai multe ore de dezbateri in cadrul Cabinetului premierului Calin Popescu Tariceanu. ... Pe de alta parte, una dintre prioritatile bugetare ale Cabinetului Tariceanu a fost suplimentarea cu 82% a bugetului pentru cercetare, una din promisiunile facute de Tariceanu cercetatorilor romani.
Membrii Delegatiei Permanente a PNL au adoptat joi seara o rezolutie in care cer schimbarea sefilor Serviciilor secrete, precum si inlocuirea sefilor institutiilor politizate de PSD, in perioada 2001-2004, a declarat presedintele partidului, Calin Popescu- Tariceanu.
Acordul privind principiile si modalitatile de functionare a Coalitiei, semnat la 16 februarie de presedintii celor patru partide, Calin Popescu-Tariceanu (PNL), Emil Boc (PD), Markó Béla (UDMR) si Dan Voiculescu (PUR), a fost documentul oficial pe baza caruia a functionat aceasta.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu nu vrea sa ramana dator liderilor PSD si celor care l-au acuzat ca a obtinut nejustificat o marire substantiala a actiunilor sale la societatile comerciale la care este actionar.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri ca proiectul legii Statutului parlamentarilor va fi reconsiderat.
Calin Popescu Tariceanu spune ca noul partid rezultat din fuziunea PNL si PD ar trebui sa fie afiliat la Internationala Liberala. De altfel, Tariceanu este sustinut si de liberalii europeni care privesc cu suspiciune dorinta democratilor de a se alatura PPE.
Romanii au remarcat faptul ca intre palatele Cotroceni si Victoria sunt unele tensiuni, doi romani din trei fiind de parere ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu nu sunt prea bune sau ca acestia nu se inteleg deloc.
Intalnirea de ieri a presedintelui Romaniei cu liderii partidelor parlamentare a fost pentru Basescu un nou prilej de urecheala publica a premierului Calin Popescu Tariceanu. ... Basescu l-a intrebat pe Tariceanu:
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu este de acord, cel putin deocamdata, cu restructurarea guvernului. ... Deci, in momentul de fata, preocuparea principala este de a ne indeplini toate angajamentele in asa fel incat 1 ianuarie sa reprezinte o aderare de succes", a declarat Tariceanu.
El l-a criticat pe Tariceanu pentru modul in care conduce Guvernul si PNL si a lasat o usita deschisa pentru o posibila colaborare cu PSD.
google-analytics.com