Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (3.40 secunde)
Motivul l-a reprezentat "lectia" predata de premierul Calin Popescu Tariceanu, care le-a tinut celor aproape 200 de tineri adunati in sala un curs de "Condamnare a comunismului".
Acest grup care conduce astazi PNL, un grup foarte strans in jurul domnului Tariceanu, cum a fost denumit el, un grup de intimi, se grabeste pentru a face o executie politica".
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Liberalii nu au trecut prea usor peste trocul politic dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Traian Basescu, unii fiind de acord cu deciziile luate, altii reprosandu-i sefului lor ca a cedat portofoliul Apararii pentru postul de comisar, pe motiv ca postul le revenea tot liberalilor.
Tariceanu: "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!" Calin Popescu Tariceanu i-a invitat pe toti cei care sustin gruparea Stoica - Stolojan sa plece din PNL.
Platformistii - "tradatori" si Tariceanu - "mediocru" Tariceanu a vorbit sambata despre un semn de intrebare care ar plana asupra Aliantei D.A. ... L-au tradat pe Ion Iliescu, au tradat liberalismul si ii sfatuiesc pe cei de la PD sa fie grijulii in aceasta privinta", a spus Tariceanu.
Un presupus ravas trimis de premierul Tariceanu presedintelui Basescu in care ii cerea sa intervina in ancheta asupra lui Dinu Patriciu a declansat din nou scandalul intre PD si PNL. ... In timp ce Basescu a confirmat existenta biletului, Tariceanu a spus ca este o facatura.
Iesiti de la guvernare, dar parca mai aproape de Guvernul Tariceanu sau, mai exact, de liberali - asa pot fi caracterizate declaratiile si solicitarea, de duminica, a conservatorilor.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Basescu a precizat ca raportul si cardul de corespondenta i-au fost trimise de Tariceanu in prima parte a anului 2005, prin el propunandu-i un parteneriat cu oligarhiile romanesti. Seful statului a subliniat ca tipul de parteneriat propus de Tariceanu era inacceptabil din punctul sau de vedere.
Restructurarea Guvernului va fi realizata lina viitoare, a anuntat Premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Propunerea lui Boc a fost acceptata, in principiu, de liderul liberalilor, Calin Popescu-Tariceanu, care a pretins ca partidul sau va da dovada de toata bunavointa.Tariceanu a evitat sa precizeze insa cand ar putea fi parafat un astfel de document si a spus ca are mari indoilei cu privire la respectarea pactului.
El a spus, la un post de televiziune, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si PNL au dovedit "cea mai ferma vointa de a face reforma in justitie. ... El a reamintit ca, in ciuda votului din Senat, Tariceanu a anuntat ca nu propune revocarea lui Macovei.
Decizia Curtii Constitutionale cu privire la ministrul Justitiei a fost apreciata pozitiv de premier, insa Tariceanu a tinut sa precizeze ca aceasta decizie nu echivaleaza cu "un permis de libera ignorare" a Parlamentului, motiv pentru care ii solicita Monicai Macovei sa trateze cu responsabilitate avertismentul dat de Parlament.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Geoana spune acum "nu" guvernului de uniune nationala si "da" unuia monocolor liberal si insista asupra faptului ca asteapta o decizie in acest sens din partea premierului Tariceanu.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat ca va prelua interimatul de la Ministerul Afacerilor Externe. Tariceanu a precizat ca motivul acestei decizii este faptul ca MAE se afla intr-o stare de blocaj cauzata de presedintele Traian Basescu care a refuzat sa-l numeasca pe Adrian Cioroianu in aceasta functie.
Suntem in aprilie 2007 si Calin Popescu Tariceanu propune un guvern format dintr-o coarda si jumatate. ... "Suntem in situatia de a fi prima tara din Europa care isi pune problema suspendarii presedintelui pentru violarea Constitutiei", a spus ieri Tariceanu. ... Acest om este tocmai presedintele Romaniei", a mai spus Tariceanu.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca democratii nu vor vota Guvernul Tariceanu II. ... Liderul PD i-a cerut premierului Tariceanu, pe care l-a numit "impostor", sa-si dea demisia, ca unica solutie legala in acest moment pentru formarea unui alt guvern.
google-analytics.com