Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (3.41 secunde)
Producatorii de profil, prezenti la targul CONTEX de la Craiova din aproape toate colturile tarii, se vaita ca piata a stagnat in debutul anului 2009. ... Anul trecut, in prima zi la targul CONTEX au fost 5.000 de oameni aici la Craiova.
Targul Imobiliar National promoveaza in premiera absoluta la editia de anul acesta parteneriatul public privat, ca solutie pentru dezvoltarea pietei imobiliare. ... Targul, aflat la cea de-a XXI-a editie, se va desfasura in perioada 19-22 aprilie in Piata Constitutiei.
Targul de masini si utilaje agricole este deschis in perioada 10-13 mai. ... Concomitent, are loc si targul Agraliment - care se adreseaza firmelor producatoare de masini si echipamente pentru industria alimentara. ... Firme sarbesti si-au anuntat prezenta la targul de turism din aceasta luna de la Craiova.
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta: ... Targul este deschis in curtea Muzeului National de Geologie inclusiv pana duminica, 4 august.
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Constantin Mustata participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Anticarul Ionut Domsa din Cluj a venit la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu obiecte deosebite, unele dintre ele de colectie.
Florin Cramariuc, mester popular, din Scheia, Suceava, participa in acest week-end la targul iconarilor din curtea MTR. ... Am dat furci de tors la targul asta - la 500 RON. ... Il gasiti si astazi la targul de la MTR. ... Acesta este prezent si astazi la targul mestesugarilor din curtea MTR.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor.
Karoly Comserv S.R.L., a participat recent la targul traditional organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. "Specialitatea noua pe piata a fost micul de peste, care a avut succes la targul pescaresc din Parcul Lia Manoliu!
La targul de la MTR, ce a avut loc recent, Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cucei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produsele lor naturale.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Intrarea este libera, targul fiind deschis intre orele 10.00 - 19.00.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... De Paste, vom fi la targul organizat la Aurora Mall din Buzau si intre 2 - 4 mai la targul organizat in curtea MTR.
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie pana duminica, 13 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Targul este deschis pana pe 21 aprilie inclusiv.
Sotii Cristina si Constantin Niculescu participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR.
AGERPRES :Targul Gaudeamus Carte Scolara s-a deschis miercuri in Piata Universitatii Cea de a XII-a editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara, care isi propune sa creeze, pentru toti cei interesati - parinti, elevi si cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza si achizitiona manuale si auxiliare scolare, s-a deschis miercuri in Piata Universitatii.
Elisabeta Onu din Arges a participat in acest week-end la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... "Produsele noastre au fost apreciate la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu!
google-analytics.com