Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (2.77 secunde)
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale. ... De asemenea, vizitatorii care au venit la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu au putut achizitiona si: ... La targul traditional organizat in Parcul Cismigiu am dat bine din toate:
Gheorghe Florescu, care detine primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, Delicate Florescu, a fost prezent zilele acestea la targul international Gaudeamus - carte de invatatura. ... La targul Gaudeamus intreaga cantitate de ciocolata s-a epuizat, fapt ce ma determina sa urgentez transmiterea unei noi comenzi".
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Intrarea la targul cu vanzare este libera. ... Asa ca trebuie neaparat sa ajungeti la standul firmei Smin Codex SRL de la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Targul este deschis pana pe 28 decembrie 2014., intre orele 10.00 - 22.00.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Targul este deschis pana pe 27 decembrie, intre orele 11.00 - 22.00.
Targul de martisoare la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos Calarasi organizeaza si in acest an Targul de martisoare.
Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare: ... Tot joi seara se va deschide si Targul de Craciun, care spre deosebire de ultimii ani, nu va mai fi organizat in Piata Universitatii, ci in Piata Constitutiei.
Targul Ghidul Miresei reuneste peste 250 de expozanti cu rochii de mireasa, verighete, costume, decoruri si locatii de nunta, invitatii si servicii foto/video/muzica.
Targul National al Mierii se deschide vineri pe platforma apicola Baneasa Cea de-a XIX-a editie a Targului National al Mierii se desfasoara in perioada 14 - 16 septembrie 2018 pe platforma apicola Baneasa.
Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie. - Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"? ... - Targul acesta m-a surprins foarte mult. ... Targul acesta m-a surprins foarte mult.
Acesta face obiecte de artizanat pe care le expune la targul de la Milano care are loc la inceputul lunii ianuarie, in fiecare an. ... Asa ca m-a impulsionat sa particip la targul de la Milano.
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Pe Manu Nasiri il puteti gasi si in acest weekend, la Targul de Florii.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta: ... Targul este deschis in curtea Muzeului National de Geologie inclusiv pana duminica, 4 august.
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... "Pentru ca locuiesc la Piata Amzei, vin foarte des la targul de produse traditionale organizat aici!
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... "Pentru ca locuiesc la Piata Amzei, vin foarte des la targul de produse traditionale organizat aici!
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Elisabeta Bartok din Harghita a participat recent, in premiera, la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Am adus la targul de la MTR obiecte ca: ... La targul organizat de 1 iunie am facut demonstratii de tesut, pentru ca lumea sa vada cum se fac", a mai spus Elisabeta Bartok.
• Parcul Cismigiu - Targul Bucurestiului Incepand de vineri, 19 septembrie si pana in data de 21 septembrie, in Parcul Cismigiu se va desfasura Targul Bucurestiului, unde, in intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptati cu o gama diversa de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele apartinand tinerilor creatori autohtoni, iar in zona culinara, culturala si sociala acestora li s-a pregatit un spatiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, in natura, alaturi de familie si prieteni.
google-analytics.com