Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.20 secunde)
Temerile craiovenilor au inceput insa sa apara inca de acum, mai ales ca preturile practicate in Romania, in acest moment, nu sunt nici pe departe corelate cu veniturile.
Eliminarea taxelor vamale de la 1 ianuarie va favoriza importurile de produse din carne mai ieftine din tarile Uniunii Europene. Pe de alta parte, exporturile romanesti de astfel de produse sunt inca interzise pe pietele UE, desi procesatorii romani respecta standardele europene din domeniu.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Exista afaceri de familie, care pornesc de jos si ajung sa faca minuni. Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Patronii sunt nemultumiti de organizare. Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Aceasta denumire populara a lunii aprilie, provine de la verbul a prii si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie. ... http://traditii-superstitii.ro/luna-aprilie-o-luna-prielnica/) Va asteptam la inceput de aprilie, la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end. "Am venit la acest targ cu produse facute din ingrediente naturale, precum:
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Sunt cateva aspecte care ne diferentiaza de cosmeticele obisnuite: o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura.
Ce faci cand te-ai saturat de restructurari si taieri de costuri si vrei sa lucrezi intr-o industrie in plina dezvoltare? ... Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Ultima saptamana s-a caracterizat nu numai prin vesnica asteptare in ceea ce priveste determinarea candidatilor pentru locale, ci si printr-o serie de proiecte cu care au aparut peste noapte politicienii locali.
Dupa ce in urma cu o saptamana amintea de faptul ca, in cadrul Parlamentului European, se vor lua o serie de masuri anticriza, pe mai multe planuri, europarlamentarul Adriana Ticau spune ca la ora actuala o atentie deosebita trebuie data in special industriei constructoare de masini.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. ... În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
Alaturi de presedintele Senatului au fost ministrul Theodor Paleologu, ambasadorul Romaniei in Regatul Belgiei Ovidiu Dranga, senatorii Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa, Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD-PC, Vasile Pintilie (PD-L si Grup prietenie),Varujan Vosganian (PNL), presedintele Comisiei economice, industrii si servicii, Attila Verestoy (UDMR) si Ion Mang (PSD si Presedinte Grup prietenie Romania-Belgia).
Ca urmare a calamitatilor naturale provocate de temperaturile scazute, inregistrate in lunile ianuarie si februarie a.c., Guvernul Romaniei a emis in luna martie 2006 o Ordonanta de Urgenta in care se stipuleaza subventiile oferite de catre stat, in functie de suprafata de teren detinuta, de cultura si de cheltuielile proprietarului.
google-analytics.com