Cautare

9415 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (4.20 secunde)
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza in perioada sambata si duminica "Targul CraciunTaranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
10.00 - 18, 00 Intrarea libera Va asteptam la sfarsit de martie, la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00, sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: targoveti si artizani, mesteri si negustori cu:
Nicu Rasina a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Am venit la targul de la MTR cu produse de marochinarie manufacturate: portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi.
In cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman este si un stand al Ginei Discalicau din Baia Mare, cu cel putin 20 de sortimente de prajituri din Maramures. De aici, puteti achizitiona:
SC Palmyra Events SRL participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Fabrica exista din 1972 din preparate si conserve. ... carnati, carnati picanti, carnati cu porc, cu piept taranesc, sunca coapta, caltabos, piept taranesc, tot felul de salamuri, taranesc, uscat, bucovinean, de pasare, de porc, antricot de vita, muschiul Montana.
Amenzi de pana la 4.000 de lei, cauciucurile de iarna obligatorii de la 1 noiembrie, indiferent de vreme, anvelopele all season nu te scapa de amenzi, sunt cateva dintre "zvonurile" care circula inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei nr.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
Vesnica intrebare la inceput de primavara: a venit oare timpul sa ne punem anvelopele de vara?
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca si Mester(esti)", in curtea MTR.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera. Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. Aceasta se desfasoara pe 8 si 9 iunie la Muzeul "Antipa".
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
De joi pana duminica sunteti asteptati in Piata Amzei, in locatie cu dichis, la un targ ca altadata. Pe platoul din Piata Amzei se deschide o piata cu delicateturi de prin toate zonele tarii. De-ale gurii:
google-analytics.com