Cautare

9415 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (4.94 secunde)
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 martie 2015, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. Kiseleff nr.3, de vineri 25 iulie, pana duminica, 27 iulie, intre orele 10-18. ... Puteti degusta si targui:
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Am adus la acest targ: suc cu lamaie, ghimbir si menta, dulceturi fara zahar (de coacaze negre, de nuci, de cirese amare).
Firma Pamvet SRL participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Avem 10 sortimente de baclava, 20 de sortimente de rahat turcesc si braga. Cafeaua turceasca la nisip si braga merg cel mai bine!
De vineri, 29 august, pana duminica, 31 august, Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului National al Taranului Roman. Vor fi prezenti producatori traditionali si mesteri populari, creatori si colectionari, de pe la 10.00 pana pe la 18.00 cu:
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica. "Fiecare magiun are legaturi stranse cu soiul de prune!
Magyari Attila din Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Peste doua saptamani vom fi tot la MTR, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! Luna aceasta, vom fi prezenti si la targurile traditionale organizate la Sfantu Gheorghe, Miercurea-Ciuc si Covasna.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Kiseleff nr 3 Targul de Brumar. Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera. Va asteapta dis de dimineata pana spre seara peste o suta de mesteri, artizani si colectionari, gospodari si gospodine din toate zonele tarii.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice. De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Google marcheaza solstitiul de iarna - inceputul iernii astronomice, in data de 21 decembrie -, prin schimbarea logoului cu un doodle special. Google are un logo special, cu literele transformate intr-o manusa incolacita la care doua maini croseteaza de zor.
SOLSTITIUL DE IARNA 2017. ... Ce este solstitiul de iarna SOLSTITIUL DE IARNA 2017, marcat de GOOGLE cu un DOODLE special. Ca in fiecare an, desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al SOLSTITIULUI DE IARNA.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
Cine sa se se gandeasca la faptul ca limba romana este limba de origine a tuturor indo-europenilor? Conceptiile universitare, care in realitate sunt adevarate dogme, s-au impus foarte repede si au format un fel de baraj in fata informarii corecte a publicului.
Micii investitori de pe piata de capital sunt bulversati de intentiile unora de a desfiinta piata Rasdaq.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Motorstorry ofera cateva "Sfaturi pentru condusul pe timp de iarna", pe care le puteti citi in continuare. Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
Anvelopele all season sau mixte nu sunt asimilate anvelopelor de iarna Anvelopele de iarna nu sunt asimilate anvelopelor all season sau mixte decat daca acestea au inscrise initialele M si S, informeaza Autoritatea Rutiera Romana.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: bluze si fuste din bumbac si matase si genti hand-made pentru toate gusturile (intre sport si elegant).
google-analytics.com