Cautare

9415 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (3.72 secunde)
Rodica Dumitriu participa in mod constant la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Vin de trei ani la MTR cu esarfe pictate manual! Am mai facut niste coliere si pictura pe sticla (icoane). ... flori, motive de primavara dupa legende si animalute.
Catalina Marinescu participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... bluze si rochii pictate de ea, din matase naturala, in si bumbac. "O rochie pictate de mine costa 150 RON, iar o bluza pictata costa intre 95 - 120 RON, in functie de modelul pe care il are.
La targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizat in curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara placinta intinsa de Turnu, din Arad. ... placinta cu varza murata, condimentata, cu mac, nuca, mar si visina, dar si placinta cu branza sarata si branza dulce su stafide.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Mihaela Enache din Dambovita participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La standul ei puteti gasi si achizitiona o multime de bunatati:
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. a standul sau si al sotiei sale, Marilena Carmen, puteti gasi:
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... articole din piele, costume populare si curele cu margele.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "De la standul nostru, vizitatorii pot achizitiona:
Nicolae Vestea a participat recent la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti), organizat in curtea MTR.
Artistul Radu Dinca din Bucuresti participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat cu prilejul Noptii Muzeelor, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pe sticla, s-a pictat peste tot in Europa, dar specificul si maniera in care s-a pictat in nordul Transilvaniei nu s-au intalnit niciodata!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. "Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Artistul plastic Liviu Balac a fost prezent cu un stand in cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Carmen Firea participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Fiul meu, designerul Razvan Firea, ma ajuta si i-a placut foarte mult ideea mea cu tricourile cu print digital!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. "Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Nicu Rasina, marochiner la firma Canigi, a participat recent la targul PIata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Am adus produse de marochinarie manufacturate, precum:
Viorel Bangala a participat recent la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La standul sau, iubitorii de arta au admirat si achizitionat obiecte sculptate in lemn de Viorel Bangala:
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. "Am adus obiecte din lana lucrate de noi:
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
google-analytics.com