Cautare

9415 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (4.01 secunde)
Recent, la targul de produse traditionale si al mestesugarilor, Piata Taraneasca, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost prezent si Magyari Attila din Lupeni, Harghita. "Am venit cu kurtos kolacs din cocos, nuca si scortisoara, care s-au dat foarte bine.
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului. "Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
La Piata Taraneasca din Amzei sunteti invitati la un festin de bunatati romanesti autentice: produse traditionale din carne tocmai din Iasi, Cozonac Bujor, specialitati de la Targul Domnesc:
Liviu Usurelu si sotia lui, Elena din Vrancea, de la Podgoria Panciu, participa la targul Piata Taraneasca si Mesteresti organizat in curtea MTR, cu vinuri si must din Vrancea. Avem vinuri precum Feteasca Regala, Merlot si Riesling - la 10 RON litrul, precum si must, dar si struguri.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. Peste 3 milioane de beculete vor impodobi Capitala. Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
zilnic, intre 10.00 si 18.00 Intrarea libera Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si "Prier". Aceasta denumire populara a lunii aprilie, provine de la verbul a prii si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie.
Emil Florescu participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! - Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu:
Asociatia Urban Events organizeaza Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 60 de producatori, mesteri populari, artizani si colectionari din toate zonele tarii aduc cu ei produse ale toamnei, comori din lazile de zestre si obiecte lucrate manual.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Pentru ca e prilej de tocmeli de Sanmedru, precum si praznic mare de Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucurestilor, la Targul de Antichitati Taranesti de la Muzeul Taranului isi dau intalnire 50 de colectionari din toata tara.
Din cauza rau-platnicilor, Termoelectrica ameninta cu neinceperea furnizarii de energie termica pentru aceasta iarna.
"Un nou proiect privind obligativitatea cauciucurilor de iarna". Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a elaborat proiectul ordonantei de guvern prin care anvelopele de iarna devin obligatorii. ... Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei.
Precizari privind anvelopele de iarna Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna, cauciucurile trebuie sa fie inscriptionate cu unul dintre simbolurile "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", fara a include in aceasta categorie anvelopele marcate numai cu inscriptia ,,all seasons".
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Bartha Szilard, de la Bartha Kurtoshaz, din Harghita participa cu kurtos kalacs la Targul Piata Taraneasca si Mesteresti organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... La targurile astea mici vindem pe zi intre 100 - 150 de kurtos kalacs.
Piata Taraneascs si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.
google-analytics.com