Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza din 14 pana in 16 noiembrie 2014, in curtea interioara a Muzeului Narional al Taranului Roman, din sos. Kiseleff nr 3 Targul de Brumar.
Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.
Va asteapta dis de dimineata pana spre seara peste o suta de mesteri, artizani si colectionari, gospodari si gospodine din toate zonele tarii.
Veti putea degusta diverse bunatati de toamna: branzeturi argesene, afumaturi de porc, vita sau curcan buzoiene dar si banatene, cozonaci domnetti si Cozonac Bujor, placinte fel de fel, turta dulce si covrigi, dulceturi si zacusti, miere si plante aromate de gradina, legume si poame de toamna, poale-n brau si prajituri traditionale, mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, gratare incinse si vin fiert, cafea la nisip si baclavale, ca intr-o piata taraneasca autentica.
Pentru cunoscatori si colectionari, sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti...
Mester(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artisti si mesteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, metal si sticlarie, lucrusoare crosetate, tesaturi, impletituri si alte mestesugareli.