Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (2.56 secunde)
Biroul Permanent National al PSD a stabilit luni ca Diaconescu, Dragnea, Mitrea, Corlatean, Gheorghe Nichita si Ecaterina Andronescu sa coordoneze activitatea din cele opt filiale ale partidului unde conducerea a fost demisa sau si-a dat demisia, au declarat surse din partid.
La aceasta sedinta a participat si ministrul Ecaterina Andronescu.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, trebuie sa prezinte Guvernului un raport privind categoriile de specializari si diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", si sa propuna o rezolvare a situatiei, a anuntat premierul Emil Boc.
Rand pe rand, Traian Basescu (foto) i-a criticat sau i-a ironizat pe Adrian Nastase, Mircea Geoana, Ecaterina Andronescu sau Radu Mazare. ... Ecaterina Andronescu a fost acuzata de Traian Basescu, cu ocazia conferintei de presa sustinuta astazi, ca "ezita si face compromisuri inadmisibile", pentru a nu deranja electoratul PSD.
Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu va prezenta astazi in sedinta de Guvern proiectul Codului Educatiei. ... Ne-au mai ramas de discutat prevederi legate de invatamantul superior si obligatiile din statutul studentilor", a precizat Ecaterina Andronescu la finalul discutiilor de marti noaptea.
"PSD sustine pachetul de legi elaborat de Ecaterina Andronescu, iar PD-L sustine propunerile comisiei Miclea.
Emil Boc a declarat si vineri ca Ecaterina Andronescu va fi demisa daca aplica ordinul privind numirea directorilor de scoli. ... Dar si Mircea Geoana a rugat-o pe Ecaterina Andronescu sa nu aplice ordinul buclucas, pentru linistea sistemului educational.
Ecaterina Andronescu a demisionat mai tarziu, pentru a a fost blocata in trafic si a intarziat la remaniere. Premierul Emil Boc a primit demisiile ministrilor PSD printr-un curier, iar angajatii Ministerului de Interne au avut joi doi sefi.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa (foto), a anuntat joi, la Parlament, ca opozitia va depune o noua motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, avand ca tema Legea educatiei, el dand asigurari ca, pana vineri, textul ce va fi redactat de fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu, va intruni toate semnaturile necesare.
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Camera Deputatilor a respins proiectul de lege al doamnei Ecaterina Andronescu prin care se prevede posibilitatea ca absolventii de liceu sa intre la facultate fara diploma de Bacalaureat.
Potrivit RTV, din viitorul Cabinet ar putea face parte Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea sau Ecaterina Andronescu. ... Ecaterina Andronescu/Vasile Dancu Ministerul Afacerilor Europene:
In aceiasi situatie este si Ecaterina Andronescu. ... Gabriel Mutu (PSD) sau Ecaterina Andronescu (PSD) si Crin Antonescu (daca nu candideaza in sectorul 3) sunt datele de pana acum pentru sectorul 6.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (USL), isi disputa cu Sandra Pralong (ARD) colegiul senatorial 6, din sectorul 3. Ecaterina Andronescu s-a refugiat in sectorul 3, dupa ce a pierdut sprijinul lui Marian Vanghelie pentru o noua candidatura in sectorul 5.
In competitia pe Capitala pentru un fotoliu de parlamentar intra si trei actuali ministri ai Cabinetului Victor Ponta, social-democratii Ecaterina Andronescu (ministrul Educatiei) si Titus Corlatean (ministrul Afacerilor Externe) si liberalul Corneliu Dobritoiu (ministrul Apararii).
Astfel din partea social-democratilor au fost masurati Ecaterina Andronescu, Robert Negoita si Catalin Ivan, avand urmatoarele scoruri de favorabilitate:
Refuzand doua propuneri ale PSD, Klaus Iohannis a acceptat alte sase propuneri, plus cea pentru portofoliul Educatiei, Ecaterina Adronescu.
Am lucrat într-o firma asemanatoare si, atunci când am plecat, m-am gândit sa iau legatura cu persoanele cu care am colaborat", a precizat Ecaterina Militaru, directoarea generala a firmei si persoana care a pus bazele afacerii.
Sunt bucuros sa fiu in echipa cu primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu doamna ministru Ecaterina Andronescu, cu ceilalti colegi din USL Sector 3.
google-analytics.com