Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (6.94 secunde)
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), s-a declarat, luni, "profund dezamagita" pentru ca este folosita in certurile politice dintre cele doua partide de guvernamant: ... Merg aproape saptamanal cel putin in doua judete, ma intalnesc cu multi profesori si toti recuza teza cu subiect unic", a afirmat Ecaterina Andronescu.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
• Mega spectacol "MANDRU CA SUNT ROMAN" - concerte sustinute de Holograf si Aurel Tamas Miercuri, 14 mai, de la ora 18.00, in Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare a avut loc un concert Holograf si un recital marca Aurel Tamas.
La randul sau, deputatul UDMR Tamas Sandor a atras atentia ca democratii trebuie sa fie atenti la retorica lor daca vor sa intre in Partidul Popular European (PPE).
Deputatul UDMR Tamas Sandor a sesizat saptamana trecuta conducerea Camerei Deputatilor, sustinand ca ar fi suferit o toxinfectie alimentara dupa ce a consumat produse la restaurantul amenajat in incinta Parlamentului.
Delegatia ungara a fost condusa de directorul general al acestei institutii, Wittich Tamás, iar delegatia romana, de Dan Vlaicu, presedintele autoritatii romane. ... Wittich Tamás, seful delegatiei maghiare, a apreciat colaborarea cu ANPC si a spus ca intre autoritatea romana si cea maghiara este o anumita diferenta.
Era un Tamas care nu jucase la club si dadea semne de nervozitate, Era un Marica, si el cu putine meciuri la Schalke, era un Torje, care si el se recupereaza foarte greu si spaniolii stiu asta, Era unul dintre mijlocasii centrali...
• Fundasul Gabriel Tamas a declarat vineri seara, dupa remiza cu Olanda, scor 2-2, ca este putin suparat deoarece el si colegii sai din echipa nationala isi doreau o victorie si a calificat drept dezamagitor faptul ca "tricolorii" au jucat foarte slab in repriza a doua."Este dezamagitor ca am jucat foarte slab a doua repriza.
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
Acesta a comentat si venirea surprinzatoare a lui Tamas la Steaua, care a anuntat ca s-a gandit si la nationala cand a semnat cu echipa din Ghencea. - Tamas a ales foarte bine.
Portarul campioanei s-a remarcat la devierea periculoasa a lui Tamas. ... Si Astra a fost aproape de deschiderea scorului dupa ce Alibec l-a fentat usor pe Tamas.
Gabriel Tamas, 21. ... Enache (4, 45+2), Regattin (13), Ndiaye (45+2), Tamas (63), Aganovic (72). Moke (86) Cartonas rosu:
Tamas parca a fost cu gandul la Eilat, a sarit contratimp si l-a lasat pe Mitrovici (20) cu golul in fata, doar ca atacantul a tras prost de bine pentru tricolori.
Popa, M. Briceag, U. Meleke, C. Costin, G. Tamas, V. Rata, F. Balan, M. Lopes, D. Paraschiv Antrenor: Liviu Ciobotariu
Tamas 77, I. ... Popa - Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag - Droppa, Meleke, V. Rata - Nemec, I. Gheorghe, Lopes Rezerve:
Tamas 10, Safranko 73 / Yuri 32, Janga 35 Sepsi: Niczuly - Balasa, Ninaj, Tamas, Dumitrescu - Stefanescu, Paun, Francisco, Matei - Tudorie, Safranko Rezerve:
- Ecaterina Trifan: ... - Elena Tamas Mica; Banciu,omul cu corzile vocale pline de noduri, cu glasul enervant de gutural (dar el in prostia lui crede ca-i cel mai) ne da lectii de simtire comportamentala cand el e o pleava nestatornica si ridicol de slinos.
Ecaterina Marin, sefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj, a declarat ca, din perspectiva in care este realizata prezentarea, oricine citeste concluziile trase de angajatii biroului are senzatia ca neregulile au fost constatate in cadrul serviciului pe care il conduce.
Intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale se arata ca Traian Basescu a semnat decretele de gratiere pentru Diamanta Botezatu si Ecaterina Macarie pentru pedeapsa de o luna de inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie, urmare a amenzii penale neplatite de cele doua persoane.
google-analytics.com