Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.76 secunde)
A fost o decizie interna a lor si moral au spus ca sunt datoriile lor, nu le-a facut altcineva, chiar daca ii spu-nea altfel, in loc sa fie SRL sau asociatie.
Solicitantii trebuie sa dovedeasca faptul ca detin teren agricol, au studii superioare, de specialitate sau experienta in agricultura, sa nu aiba cazier si sa nu fi falimentat vreodata o ferma ori asociatie agricola.
Ce isi propune aceasta asociatie? - Da, cat de curand va avea loc si lansarea Asociatiei Culturale Serban Georgescu. Va fi o lansare extrem de importanta pentru sufletul meu, la care ii voi chema pe toti prietenii sotului meu.
Jumatate din bani se duc pe fantanile cantatoare Pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei s-a constituit o asociatie formata din trei firme:
Executorul judecatoresc face legea La data cand asociatia a depus la Primaria Craiova cererea de cumparare a celor aproximativ 3.000 mp de teren, Judecatoria Craiova anulase procesul-verbal al licitatiei de la care castigase societatea subsolul in discutie, iar dupa alte sase zile de la depunere, Tribunalul Dolj anulase recursul formulat de asociatie si de executorul judecatoresc Balica impotriva sentintei judecatoriei.
Pe cei care vin cu deratizarea ii trimiteti ori la seful de scara ori la administrator, sa vina cu ei - in mod firesc asa si trebuie, daca presedintele de asociatie si ceilalti hotarasc vreo deratizare - altfel va deratizeaza cu apa si faina si va mai iau si bunurile ce le vor gasi la indemana si pot fi palmate usor.
Centrul pentru Inovatie in Medicina este o asociatie non-guvemamentala, infiintata in anul 2014, cu scopul de a aduce inovatia in medicina pe agenda publica din Romania, in beneficiul oamenilor.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA este o asociatie nonprofit, independenta, neguvemamentala sj apolitica, ce reprezinta interesele nepatrimoniale ale membrilor sai si promoveaza ingrijiri optime de sanatate pentru pacientii diagnosticati cu infectii.
Aceasta asociatie, sub aparenta apararii valorilor stiintifice, a avut o atitudine extrem de ostila fata de fenomenul OZN, folosind lozinci de tipul:
WFOT este o asociatie internationala fara scop lucrativ infiintata la 9 aprilie 2005 in New Delhi, India. Scopul sau este de a promova utilizarea ozonului - oxigenului poliatomic - in toate aspectele medicale posibile.
a€œPresedintele Comisiei de urbanism a propus concesionarea pe o perioada de 40 de ani a unui teren situat in zona complexului comercial din Tiglina 1 catre o asociatie formata din sase firme in vederea construirii unui centru comercial.
"S-au format echipe mixte din angajati ai regiei care merg la fiecare asociatie zilnic, sa le puna in vedere sa achite ce au consumat.
a€œPresedintele comisiei de urbanism a propus concesionarea pe o perioada de 40 de ani a unui teren situat in zona complexului din Tiglina 1 catre o asociatie formata din sase firme in vederea construirii unui centru comercial.
Exista chiar o asociatie a uniunilor de creatori - ANUC. Eu le sugerez acest lucru, cred ca ar trebui ca ei sa promoveze o asemenea solicitare la CNSAS, dar decizia ar putea fi luata si la nivel de ANUC", a declarat Iorgulescu.
In cursul zilei de vineri, a avut loc in Mamaia o conferinta de presa prilejuita de debutul celui de-al XIII-lea Congres al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania. La eveniment au participat presedintele AFDPR, Constantin Ticu Dumitrescu si Paul Andreescu, membru in asociatie.
Prima dintre ele este elaborarea unei legi speciale pentru situatia din bazinul hidrografic Trotus, iar cea de-a doua presupune adoptarea in textele legilor a conceptului de asociatie intercomunala", a declarat presedintele PSP.
"Cetateni de rangul doi pe pamantul stramosilor" Totodata, se solicita si modificarea legii partidelor politice in sensul ca aceasta sa nu ingradeasca dreptul la asociatie si sa asigure si inregistrarea partidelor regionale care sa reprezinte teritorii mai mici.
Din asociatie mai fac parte si reprezentanti ai Prefecturii, Camerei de Comert, Consiliului Judetean, alaturi de tot ce inseamna hotelier.
Acesta a precizat ca varianta propusa de asociatie, insusita si de partidele care compun Alianta PNL - PD, este votul uninominal mixt cu compensare, care presupune ca jumatate din mandatele de parlamentari sa fie atribuite in doua etape.
Grama sustine ca Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc" este ilegala, fiind vorba de o asociatie prin care se incearca formarea unui organism care sa substituie actualele forme administrative.
google-analytics.com