Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
"Presedintele Murgeanu va doreste pofta buna si auditie placuta", s-a auzit marti, din boxele instalate in curtea sediului din Modrogan. Acesta a fost de fapt semnalul pentru simpatizantii PD-L, in majoritate pensionari, pentru a se imbulzi asupra micilor, carnatilor, fripturii si berii - toate asezonate cu muraturi, oferite cu generozitate de democrat-liberalii sectorului 1. Muzica populara a fost oprita brusc, pentru a intra in scena trupa RoMania, care nici nu a apucat bine sa spuna un "hei, hei!", ca instalatia sonora a cedat. Dupa ce problema a fost rezolvata cu profesionalism, iar RoMania a interpretat un "Lelisoara, ochii tai ma baga-n boala!", spre incantarea militantilor pedelisti prezenti la eveniment.
Razvan Murgeanu a fost marti maestrul de ceremonii , prezentand-o pe Anca Constatinescu cu apelativul consacrat "Ciocu' Mic", remarcata - asa cum a spus el - "si pentru ca are o voce penetranta". Pe senatorul Cornelia Cazacu a facut-o "printesa". "Sunt Regina Asfaltului", nu s-a sfiit Cazacu sa-si recunoasca eticheta pusa de presa. "Nu mi-e rusine de afacerile pe care le face familia mea", a completat senatorul.
In curte, simpatizantilor le-au fost impartite invitatii la lansarea candidatilor pentru colegiul 2, eveniment patronat de aceeasi Anca Constantinescu. "Sambata, lasati televizoarele, gatitul sau temele pentru scoala si veniti in Parcul Herastrau. Si sa nu-mi spuneti mie ciocu' mic daca nu va cant un pic", scria pe invitatiile cu fotografia Ancai Constantinescu.