Cautare

61 de rezultate pentru "srr" (3.22 secunde)
Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV. In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Parlamentarii PSD au salutat ieri decizia Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor de a retrimite spre dezbatere raportul Comisiei de ancheta asupra activitatii TVR si Radioului public.
Markó Béla a subliniat ca in sedinta Birourilor Permanente parlamentarii UDMR au propus “sa se faca sedinta comuna in aceasta saptamana pentru discutarea rapoartelor SRR si SRTV, dar nu s-a acceptat, pe motiv ca ar putea exista un numar mare de absenti“.
Astfel, au fost aprobate proiectele de lege privind evaziunea fiscala, proiectul de lege cu privire la bunurile ce i-au apartinut regelui Mihai si a trecut si proiectul de lege pentru organizarea si functionarea SRR si SRTV.
Boc a argumentat ca acesta a fost si cazul retragerii membrilor din Consiliile de Administratie a SRR si SRTV, “inainte ca raul sa se produca“.
Nicolaescu a adaugat ca sunt importante si proiectele de lege privind Codul silvic, asigurarea culturilor agricole, drepturile de autor, libertatea religioasa, functionarea SRR-SRTv, eliminarea stagiului militar obligatoriu si Codul muncii.
Deputatul PD Valentin Iliescu a precizat ca au fost preluate de initiatori 114 amendamente, rezultate din dezbaterile cu salariatii SRR si SRTV, ONG-uri si specialisti in mass-media.
Deputatii au aprobat ieri propunerea legislativa pentru modificarea legii SRR si SRTV, care prevede, printre altele, modificarea modului de numire si functionare a consiliilor de administratie ale Societatilor publice de Televiziune si Radiodifuziune.
Presedintele de sedinta, Lucian Bolcas (PRM), le-a propus parlamentarilor prelungirea programului, astfel incat sa fie analizate si rapoartele de activitate ale SRR si Societatii Romane de Televiziune, lucru care nu a fost acceptat de plen.
La acestea se adauga bugetele Academiei Romane, ANSVSA, Secretariatului de Stat pentru problemele Revolutionarilor din decembrie 1989, Oficiului National de Prevenire si Combaterea Spalarii Banilor, ORNISS, Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Agerpres, ICR, SRR si SRTV si ale CSM, AEP si ANRM.
Liberalii au sustinut ca miercurea trecuta au antamat cu social-democratii o prima intalnire, programata pentru saptamana aceasta, dar varianta PSD a fost ca discutia cu pricina a avut ca subiect doar scandalul din Parlament legat de SRR si SRTv.
opoziţie, "ca la votul ilegal pentru SRR şi SRTV" sau ca la votul dat pentru un judecător la Curtea Constituţională.
"Declaratiile lui Victor Ponta despre depolitizarea TVR nu pot fi tratate cu seriozitate, in conditiile in care PSD s-a opus permanent propunerilor de depolitizare a televiziunii publice, iar proiectul initiat de mine pentru depolitizarea SRTV si SRR a fost macelarit in Parlament de partidul domnului Ponta." Asa tanara si n-are tinere de minte.
La licitatie au depus oferte patru companii, si anume Societatea Nationala de Radiocomuni-catii (SRR), RCS & RDS, Cosmote Romania si Telemobil.
In aceasta perioada peste 2000 de angajati au fost disponibilizati, vanzarile de presa scrisa s-au redus cu 50%, zeci de publicatii au disparut, piata de publicitate a scazut dramatic, in unele publicatii salariile nu s-au platit de cateva luni, iar institutiile publice SRR, SRTV si ANP Agerpres se afla si ele la limita supravietuirii.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii vor sustine o lege care sa depolitizeze societatile publice de radio si televiziune, cu conditia ca anuntul facut de premierul Emil Boc sa nu fie demagogic si populist.
Cumularea facturilor a fost influentata de "repetatele solicitari ale SRR si SRTV", ne-a informat compania CEZ, furnizorul de energie electrica in Oltenia.
Cotidianul.ro: Sefi noi la Radio si la TVR: Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune.
Cu alte cuvinte, chiar daca partidul rozelor a trecut in opozitie, SRR nu isi va muta catrafusele dupa cum bate vantul si nu se va reorienta spre o alta floare pe care sa o ajute sa infloreasca.
google-analytics.com