Cautare

9216 de rezultate pentru "serbanescu mari" (3.78 secunde)
Potrivit acestora, din cauza preturilor nejustificat de mari din ultimele luni, s-a intrat intr-o criza de clienti. ... Agentii imobiliari cred ca preturile din ziare, considerate prea mari, speriau clientii si acestia nu mai sunau.
In cinci luni de zile, respectiv perioada ianuarie-mai, Fiscul a solicitat instituirea procedurii de reorganizare judiciara si faliment in cazul a 916 contribuabili mari, mici si mijlocii. ... Din acestea, 913 au vizat contribuabili mici si mijlocii, iar alte trei, societati comerciale mari.
Insa, potrivit acestuia, avantajele introducerii leului greu vor fi mult mai mari. ... Costurile BNR cu denominarea monedei nationale sunt cele mai mari pe termen scurt, dar pe termen mediu si lung aceste cheltuieli vor aduce avantaje foarte mari, a precizat ieri guvernatorul Bancii Centrale.
22 de milioane de romani platesc pentru ce au consumat cei cu venituri mari "Ce am preconizat cu mult timp in urma, s-a intimplat. Din cauza cotei unice s-au creat mari goluri in veniturile la bugetul de stat si vor fi chiar mai adinci in bugetul pe anul viitor.
Avem 35 de ciupercarii mari si inca o suta mai mici, iar cea mai mare parte din ciupercile produse in tara sunt vandute la export. ... In general, mari mancatori de ciuperci produse in Romania sunt francezii, italienii, olandezii si belgienii, ne-a declarat un producator de ciuperci din zona Olteniei.
Este vorba despre orasele mari. De remarcat ca diferentele de preturi nu sunt deloc mari intre Capitala si provincie, mai ales acolo unde exista mari centre universitare.
Dintr-un total de aproximativ 2.500 de mari contribuabili, cat exista la ora actuala in Romania, nu mai putin de 438 se regasesc si pe lista celor mai mari datornici, actualizata recent de Fisc. Un simplu calcul ne arata ca aproape 18% din firmele mari au datorii la stat.
Mai departe, vestea buna este ca, potrivit expertilor CERME, companiile mari cu peste 500 de angajati vor inregistra in acest an, pentru prima oara in ultimii 15 ani, profituri.
Potrivit reprezentantilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale, motivele majorarilor sint preturile mai mari la gazele importate, cresterea volumului de gaze naturale din import dar si deprecierea monedei nationale in perioada noiembrie-decembrie.
Adica sa aiba dobanzi mai mari ca cele bancare si sa nu prezinte riscuri prea mari. ... Potrivit acelorasi surse, din astfel de fonduri de investitii se pot obtine castiguri anuale de peste 30%, deci de sase ori mai mari in comparatie cu un simplu depozit bancar.
Din datele Ministerului Agriculturii reiese ca peste 40.000 de hectare din 13 judete au fost afectate de inundatii, cele mai mari suprafete fiind inregistrate in judetele Dolj, Giurgiu, Tulcea, Calarasi, Mehedinti si Timis.
Marin Crutescu, director general la unul dintre cei mai mari producatori romani de geam tip termopan, a fost printre primii invatacei care s-a inrolat in afacere. ... Alti mari producatori romani si-au indreptat expor-turile catre Belgia si Austria.
Culturile pe suprafete mari, de peste 500 de hectare, reprezinta 35% din suprafata agricola a Doljului. ... Marii cultivatori de terenuri agricole din Dolj sunt si beneficiarii celei mai mari parti a subventiilor acordate de stat pentru acest sector.
Pe langa avantajul detinerii unui card exista insa si un dezavantaj concretizat in comisioanele destul de mari pe care bancile le percep pentru efectuarea anumitor tranzactii cu cardul. ... In judetul Constanta exista peste 100 de bancomate apartinand in principal bancilor mari:
In timp ce strainii cumpara din prima suprafete mari, oltenii cumpara periodic suprafete mici pe care ulterior incearca sa le comaseze. ... Strainii cumpara suprafete mari de teren Cererea mare pentru terenuri agricole se datoreaza si interesului investitorilor straini (aderarea va aduce subventii consistente in acest domeniu).
Se cauta produsele ecologice De asemenea trebuie mentionate produsele ecologice care au poate cele mai mari sanse pe piata europeana, in primul rind pentru ca o mare suprafata de teren poate fi trecuta pentru cultura bio si, in al doilea rind, pentru ca europenii isi doresc din ce in ce mai mult produse sanatoase.
De asemenea, in mod surprinzator, cei care doresc sa achizitioneze un imobil sunt interesati de apartamentele mari, preferate fiind cele din zonele Centru, Faleza Nord, Gara si fara prea multe imbunatatiri, si asta deoarece cei care fac o astfel de investitie prefera sa-si aleaga decoratiunile dupa preferintele personale.
Cu toate ca majoritatea specialistilor imobiliari din Craiova sustin sus si tare ca aceasta cerere de locuinte depaseste cu mult oferta, investitorii in ansambluri rezidentiale mari se lasa asteptati.
Indicii n-au avut oscilatii mari, au fost foarte putine sedintele in care unii indici sa depaseasca o variatie de 1%.
Spre exemplu, una dintre cele mai mari intreprinderi de stat este, in prezent, Electroputere Craiova, care are in proprietate zeci de hectare de teren.
google-analytics.com