Cautare

3649 de rezultate pentru "romanii" (2.85 secunde)
Mai exact, in 2005 romanii au trimis in tara 3,8 miliarde de euro, iar cu trei ani in urma, 1,4 miliarde de euro.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Pe langa aceste declaratii, romanii sunt nevoiti sa achite lunar si darile catre aceste institutii. ... Romanii care obtin venituri numai din activitati independente (PFA, drepturi de autor, conventie civila) ar putea fi buni de plata daca nu isi achita pana maine, 25 august 2010, primele dari la stat.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
Telespectatoare fidela a postului Channel 4, dupa ce a urmarit primul episod din documentarul "The Romanians Are Coming" (Vin romanii), transmis de aceasta televiziune, Delia Antal a luat foc! ... Din pacate, am simtit o mare dezamagire si tristete cand am urmarit documentarul "Vin romanii".
Am deschis ieri dimineata televizorul curioasa sa vad ce au decis prin absenta romanii. ... Sintem acum in fata a trei Romanii, despre care au vorbit ieri toti analistii politici, dar si invinsul acestor alegeri, Adrian Nastase.
"Romanii nu percep corect pericolul nepurtarii centurii. ... • Despre viteza mare cu care circula romanii in localitati: ... Romanii dupa un pahar simt ca li se deschide supapa si beau un butoi". ... "Romanii nu cunosc regulile de circulatie si nu stiu ca e periculos sa depasesti pe dreapta".
Romanii din diaspora vor avea dreptul de a studia in Romania la toate nivelurile si formele de invatamant, potri-vit unui proiect de lege supus dezbaterii publice de MAE.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
"Romanii sunt pacaliti, inselati" in chiar clipa in care el, Basescu, insala inca o data populatia. ... Daca si cum munceau romanii, nu il preocupa pe dl presedinte si nici pe numitii romani. ... Romanii? Nu, romanii doar i-au luat si tot ei, si copiii lor, ii vor da inapoi.
Daca in urma cu cateva zile jurnalistii francezi ne spuneau, din nou (pentru a cata oara?), ca suntem nespalati, hoti, analfabeti si lenesi, iata ca si presa din Norvegia a furnizat una dintre cele mai incredibile si jignitoare stiri despre romanii din Oslo.
In ceea ce priveste demiterea Guvernului, romanii sustin mai degraba demiterea lui de catre Parlament, nu de presedinte:
In ceea ce priveste demiterea sau suspendarea lui Traian Basescu, Ponta este de parere ca romanii sunt cei care trebuie sa decida.
Categoric ca voi tine si atunci probabil ca o sa readuc in discutie, intr-o astfel de situatie, propunerea pe care am facut-o partidelor politice de a-mi intrerupe mandatul in octombrie-noiembrie pentru organizarea simultana a alegerilor prezidentiale si legislative cu conditia - pentru ca unui presedinte care isi abandoneaza mandatul ii trebuie o justificare temeinica - cu conditia revizuirii Constitutiei si trecerii la Parlament cu 300 de parlamentari, asa cum romanii au votat in noiembrie 2009.
Romanii au dat un mesaj ferm intregii clase politice. ... Alaturi de toti romanii, care s-au mobilizat exemplar la vot, si eu sper ca noul presedinte va sti si va putea sa devina factorul politic responsabil si echilibrat de care tara are atata nevoie.
Oficialii Delegatiei spun ca acesta campanie este necesara chiar din acest moment, cu 22 de luni inainte de aderare, pentru ca romanii sa demitizeze intrarea Romaniei in UE si sa devina activi in a cere informatii despre costurile si beneficiile integrarii.
Romanii aleg detergentii de spalat rufe in functie de pret, potrivit unui sondaj realizat de Asociatia Internationala pentru Sapunuri, Detergenti si Produse de Intretinere (AISE) in Bucuresti, Varsovia, Budapesta si Praga, preluat de Mediafax.
Romanii au conditii precare de viata, dar sint optimisti, sustin expertii Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si Munca (EF.
Romanii au conditii precare de viata, dar sint optimisti, sustin expertii Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si Munca (EF.
google-analytics.com