Cautare

5578 de rezultate pentru "romani" (2.74 secunde)
Astfel, in cadrul unor recente declaratii, ministrul Muncii a aratat ca in ciuda faptului ca in Romania exista sute de mii de persoane active care nu au un loc de munca, angajatorii romani prefera sa apeleze la forta de munca calificata din strainatate, in loc sa-i califice pe somerii din tara pentru care patronii beneficiaza de numeroase facilitati pecuniare.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: ... Se numea Schitul Sfintilor Romani.
Autorii respectivei carti aveau in vedere pe cei 158 854 de ostasi romani care au pierit (morti, raniti, disparuti) in luptele de la Stalingrad, de acum mai bine de 71 de ani.
Peste 2.500 de oameni au ramas fara adapost, in conditiile in care localitatile Amatrice, Accumoli si Pescara del Tronto au fost rase, practic, de pe fata Pamantului.Printre victime sunt si 2 romani. Alti romani au fost raniti sau dati disparuti.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
De activitatea Guvernului 25,4% sunt "destul de nemultumiti”, "foarte nemultumiti” 13,2%, in timp ce doar 7,7% dintre romani se declara "foarte multumiti”.
De aceea, pentru romani ceea ce se petrece acum pe teatrul de lupta electorala transatlantic este mai important decat ceea ce se consuma la teatrul de marionete dambovitean.
Cand imi transmiteti ca cetatenii care protesteaza in Piata Victoriei sunt romani, sa nu uitati sa imi transmiteti in acelasi timp si ca cetatenii care NU protesteaza in Piata Victoriei sunt tot romani.
Romanii au remarcat faptul ca intre palatele Cotroceni si Victoria sunt unele tensiuni, doi romani din trei fiind de parere ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu nu sunt prea bune sau ca acestia nu se inteleg deloc.
Ecaterina a II-a ne-ar fi mutat pe toti (romani) la est de Nistru La 1769-1774 la curtea Ecaterinei a II-a se faceau proiecte de transplantare a populatiei amanduror Principatelor, iar la 1792 se raporta ca au fost asezati intre Nistru si Bug doua treimi din locuitorii Moldovei fiind vorba ca acestei Moldove Noi sa i se dea autonomie si domn pe A.
Notorietatea temei regionalizarii, gradul de informare si de interes - Aproape 20% dintre cei chestionati nu au auzit de proiectul de regionalizare - Peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc informati cu privire la aceasa tema, in timp ce 45% se declara informati sau foarte informati - Putin peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc interesati de procesul regionalizarii in timp ce 48% spun ca sunt interesati sau foarte interesati, dar 51% declara ca au o parere buna sau foarte buna despre procesul de regionalizare - 51%, in timp ce 2% spun ca nu au nici o parere buna, nici proasta, iar 41% au o parere proasta sau foarte proasta.
Potrivit unui sondaj Gallup dat publicitatii ieri, aproximativ 62% dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa-si retraga trupele din Irak.
Europarlamentarii romani si-au inceput activitatea la Parlamentul European prin participarea la lucrarile grupurilor politice din care fac parte.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Ea a citat, de asemenea, dintr-o statistica facuta de MAE si MIRA, conform careia in UE sunt 1.226.596 de cetateni romani, si dintr-o estimare MAE potrivit careia dintre acestia urmeaza sa participe la vot 146.813 romani.
Cei 33 de europarlamentari romani, alesi in urma scrutinului din 7 iunie, si-au primit, joi, certificatele, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Biroului Electoral Central. ... Am convingerea ca nu toti sunteti la fel, dar toti sunteti romani, parlamentari romani, trimisi acolo de poporul roman".
Prin comparatie, doar 46% dintre romani au spus despre Crin Antonescu, liderul liberalilor, ca ar avea acest atribut, iar despre Victor Ponta doar 44,3% dintre cei chestionati cred ca este puternic.
'Casa poporului a devenit astazi, 15 iunie 2010, esafodul condamnarii a milioane de romani la o viata mizera, ce-i asteapta din momentul in care se va adopta legea taierii pensiilor si salariilor, iar Guvernul Boc s-a erijat in macelarul intransigent la urletele milioanelor de victime casapite financiar.
toti cetatenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie catre toate comunitatile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni.
google-analytics.com