Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (8.12 secunde)
Cum sa avem incredere cand vara trece si noi traim in patule sau in corturi?", a spus Florea Cioroianu. Vecina sa, Elena Babadan, s-a mutat in Rast anul trecut si acum cotetul gainilor a devenit casa ei.
Discutiile despre meritele sau nemeritele lui Kovesi pentru a ocupa functia de europrocuror sef, pentru care o pregatesc minutios partizanii sai de la Bruxelles, sunt aruncate in aer de un comunicat al Sectiei de Investigare a Magistratilor, condusa de respinsa Adina Florea, in care se specifica ca fosta sefa DNA este convocata ca martor (deocamdata) la audieri intr-un dosar de coruptie!
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. Administratia Pietelor Agroalimentare AGA:
Cred ca aceia care provin din familii de meseriasi vor fi incantati, deoarece ei stiu deja meserie, iar prin aceste cursuri obtin si o diploma", a spus Florea Cone, primarul comunei Macesu de Jos.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Liderul liberal Ioan Gheorghe Florea s-a declarat surprins de decizia PC, spunand ca nu avea cunostinta despre nemultumirile acestora. Spre deosebire de democrati si liberali, presedintele UDMR Arad spune ca decizia PC "este de inteles".
Astfel, presedintele interimar al organizatiei judetene PNL Arad, Gheorghe Florea, a spus ca propunerile de excludere a lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica "nu sunt binevenite" si nici benefice pentru partid.
"Sub apa este tot terenul agricol al comunei si 70 % din populatie avea cate un petic de pamant in balta satului, pe care cultiva cereale, ca oamenii de aici din asta traiesc. Asta este hrana lor si a animalelor", a spus primarul Florea Cone.
Petre Pantalia, Ileana Ivanovici, Gheorghe Preotu, Florea Iacob. Mai mult respect fata de lege dovedeste PNL, care a retras propunerea lui Ion Groza, urmand sa aleaga un nou candidat.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Dorin Florea (primarul orasului Tg. Mures); Dan Carlan (Iasi, senator); Costica Canacheu (deputat, Bucuresti, sector 1); Catalin Marinescu (Ialomita); Dumitru Moinescu (Constanta);
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea.
Alaturi de Debu au mai fost dati afara din structurile de conducere si Costel Gheorghiu si Paul Florea. "Conform mandatului pe care il am, am propus Biroului central excluderea celor trei si am primit aprobarea.
La apelul facut de democratul Mircea Nicu Toader si de primarul democrat de la Targu Mures, Dorin Florea, au raspuns pana acum mai bine de jumatate dintre edilii PD chemati, iar sumele minime care se estimeaza sa se stranga se ridica la circa 2,5-3 milioane de lei.
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
Funar i-a cerut vineri presedintelui Biroului Electoral Central (BEC), Gheorghe Florea, ca institutia pe care o conduce sa emita o hotarare care sa impuna Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta potrivit careia, dupa alegeri, toate listele electorale sa ajunga spre verificare si depozitare la AEP.
La eveniment au fost prezenti judecatorul Gheorghe Florea, presedintele BEC, membri ai BEC, europarlamentari alesi si reprezentanti ai partidelor. Basescu i-a asigurat pe europarlamentari de sprijinul sau, amintind ca le-a oferit acest sprijin si euroobservatorilor romani din PE.
Atat presedintele Biroului Electoral Municipal, judecatorul Robert Florea, cat si cel al Biroului Electoral Judetean, judecatorul Eugen Mortu, si-au reiterat pozitiile vizavi de termenul-limita al depunerii candidaturilor, data de 22 aprilie, ora 24.00, neputand fi depasita din niciun motiv.
Si, daca tot am adus vorba de lista suplimentara, se cuvine sa spunem ca documentul nu era detinut de presedintele sectiei de votare, asa cum prevede legea, ci de un membru al sectiei, conform informatiilor furnizate de presedintele BEM, judecatorul Robert Florea.
Incidentele constatate la 18 sectii de votare din municipiu au dus in final la anularea a nu mai putin de 5,1% dintre voturile exprimate pentru Consiliul Local si 3% pentru primar, conform informatiilor furnizate de judecatorul Robert Florea, presedintele Biroului Electoral Municipal.
google-analytics.com