Cautare

5142 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 geografieolt slatina" (4.65 secunde)
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina.
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata.
Patronul societatii Alro Slatina, Vitaly Machitsky, este asteptat astazi la Slatina.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Pana acum, agentiile imobiliare din Slatina nu au reusit sa vanda nici o locuinta prin acest program.
Primii pasi in vederea construirii unui bazin de inot la Slatina au fost facuti luna aceasta, prin scoaterea la licitatie a lucrarilor de proiectare si executie a unui bazin didactic de inot.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Autoritatile locale din Slatina au decis sa o "ingroape"
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Conducerea companiei Alro Slatina a anuntat inceperea unui program de disponibilizare a 493 de salariati, care trebuie sa se incheie pana in iulie. ... Alro vrea un profit de 22 milioane dolari in 2009 Anul acesta, compania a redus si productia.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
google-analytics.com