Cautare

2783 de rezultate pentru "rezultate minimath 2019 drobeta turnu severin" (4.46 secunde)
R., de 17 ani, din municipiu, a primit 800 de lei de la o persoana necunoscuta din Drobeta Turnu Severin, pentru a oferi bani prietenilor sai cu drept de vot, in schimbul votarii unui anumit candidat la functia de primar al municipiului Orsova.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta.
Accident ieri-dupa-amiaza in dreptul localitatii Halanga, pe Drumul National 67 care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Targu Jiu.
Un incendiu a izbucnit la bordul unei ambarcatiuni a Politiei de Frontiera, acostata in Portul Drobeta-Turnu Severin. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri de specialitate.
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai; ... Cristi Niculescu, Florin Priescu (CS Visina Noua), Patrian Trifu (CS Turnu Severin).
Am sarit atunci in flori, eram in serviciu, la ora 1.30, la Turnu Severin. ... Au fost o familie puternica la Turnu Severin. ... In clasa a IX-a m-am legitimat la Clubul Scolar din Turnu Severin - atletism la 100 de metri.
Ca si Stiinta!Severinenii au fost trup si suflet alaturi de Stiinta- Doua dintre aceste meciuri dificile, cu Clujul si Timisoara, Stiinta le disputa acasa, dar la Turnu Severin.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
In ultima vreme au aparut informatii conform carora decizia ar inclina spre varianta Nicopole-Turnu Magurele, urmand ca, in acest mod sa fie legate un oras de 3.000 de locuitori (Nicopole) si un altul de 25.000 de locuitori (Turnu Magurele), in detrimentul celor doua comunitati, Calarasi si Silistra, mult mai numeroase ca populatie (65.000 de locuitori, respectiv 42.000 de locuitori).
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
"Voi respecta si voi pune in aplicare imediat decizia Parlamentului European in cazul lui Severin, oricare ar fi aceasta" PSD asteapta rezultatul anchetei Parlamentului European in ceea ce-l priveste pe europarlamentarul Adrian Severin, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Victor Ponta, adaugand ca va respecta si va pune in aplicare imediat decizia forului legislativ de la Bruxelles, oricare ar fi aceasta.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Criza financiara se pare ca va pune stapanire pe inca o societate importanta din Drobeta Turnu Severin.
google-analytics.com