Cautare

2783 de rezultate pentru "rezultate minimath 2019 drobeta turnu severin" (6.45 secunde)
Potrivit datelor furnizate de AVAS, dupa privatizare, SC Rostramo din Gorj a primit ajutoare de stat de 26,4 milioane de lei, MAT Craiova s-a ales cu stergerea unor datorii de 16 milioane de lei, Romvag Caracal a primit ajutoare de 4,9 milioane de lei, Popeci Utilaj Greu a beneficiat de ajutoare de 3,9 milioane de lei, Metal Lemn Craiova - 2,1 milioane de lei, Drobeta Comb din Mehedinti - 1,1 milioane de lei si Severmind - 0,56 milioane de lei.
Consiliul Local Municipal (CLM) Drobeta-Turnu Severin a luat decizia suspendarii din functie a unui consilier pe motiv ca acesta si-a schimbat partidul. ... Pana judecatorii vor decide daca hotararea este legala, Cotarcea nu va mai avea dreptul sa participe la sedintele CLM Drobeta-Turnu Severin.
La Drobeta Turnu Severin, edilul-sef Constantin Gherghe a spus deja ca este de acord cu acest lucru si spera ca hotararea se va materializa rapid, printr-un proiect de hotarare ce va fi supus dezbaterii consilierilor locali in prima sedinta.
La mine acasa, in Drobeta Turnu Severin", urmate de "Craciun Fericit!. De departe insa mesajul "Dragi Prieteni, In seara de Ajun, de acasa - de la mine - din Drobeta Turnu Severin, va transmit un gand crestinesc:
Prima se referea la inchirierea unui teren, in suprafata de 250 mp, situat in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, catre SC ROMRAD-R.M.N. ... In cea de-a doua hotarare se aproba vanzarea a doua corpuri din proprietatea municipiului Drobeta Turnu Severin catre SC ROMRAD-R.M.N.
Totodata, navalistii din Drobeta-Turnu Severin au lansat recent la apa o nava construita pentru un armator olandez. ... Pana la sfarsitul acestui an, la Santierul Naval din Drobeta-Turnu Severin vor mai fi lansate la apa alte doua nave, toate construite pentru armatori straini.
Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Craiova al Departamentului National Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a patroanei societatii HARMONY STILL SRL Drobeta Turnu Severin, Marieta Nanciu, precum si a lui Viorel Dumitru Predut, functionar in cadrul Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia, pentru deturnare de fonduri PHARE.
Un transport fluvial agabaritic a intrat zilele trecute pe sectorul romanesc al Dunarii, in dreptul Portului Drobeta Turnu Severin.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) a ajuns în imposibilitatea sa-si recupereze datoriile de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin. ... SNLO a livrat carbune catre RAAN Drobeta Turnu Severin, dar societatea nu a putut sa achite contravaloarea combustibilului furnizat, din cauza blocajului financiar.
"Culoarul va avea ruta Patras - Atena - Salonic - Sofia - Vidin - Calafat - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Timisoara - Curtici - Budapesta - Hegyeshalom, iar de aici va face legatura cu vestul Europei, prin Viena.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Dupa ce a pasit pe teritoriul Romaniei, punand prima data piciorul pe pamant romanesc in localitatea Drobeta Turnu-Severin (prima casa in care a intrat fiind actualmente biblioteca), Bratianu l-a insotit mai departe cu trasura pana la podul Mogosoaiei.
Surpriza de proportii, azi dimineata, pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin! Oamenii au fost nevoiti sa plece pe jos la serviciu pentru ca transportul in comun era complet paralizat.
Apar noi detalii privind incidentul aviatic de ieri seara pe cerul de la Drobeta Turnu Severin. Generalul Sorin Stoicescu, expert in aviatie a explicat 2 ipoteze care au stat la baza evenimentului:
Bataie cu pumni si picioare intre doua adolescente, in curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin
Politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat doi barbati care transportau cu cate o autoutilitara paine si alte produse de patiserie, pentru care nu aveau nici un act de provenienta.
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Grupul infractional era structurat pe doua paliere, corespunzatoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate in localitatile Drobeta Turnu Severin si Brastavatu, judetul Olt. ... In acest caz au fost efectuate 35 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Hunedoara, Olt si in municipiul Drobeta Turnu Severin.
Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
google-analytics.com