Cautare

62959 de rezultate pentru "rezultate divizia c din romania" (6.07 secunde)
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD).
Nemtii si-au indreptat atentia spre doua amplasamente din judetul Bihor. ... Daimler prefera Bihorul pentru a beneficia atat de forta de munca din Romania, cat si de cea din Ungaria, amplasamentele vizate aflandu-se la cativa kilometri de granita.
Aceasta implicare a autoritatilor romane din domeniul turismului in mentinerea prezentei in tara noastra a celui mai mare tur-operator de pe piata mondiala a industriei turistice vine dupa ce divizia nordica a TUI a anuntat recent retragerea contractelor de sejur pe litoralul romanesc pentru 8.000 de cetateni scandinavi.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Economist Intelligence Unit (EIU), divizia de analiza a grupului The Economist, avanseaza ipoteza ca oricine va fi la putere in urma alegerilor din Romania va avea dificultati sa implementeze masurile dure, impuse de FMI, de ajustare pentru sectorul public.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
Astazi, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. ... URGO SPOT este prima solutie care mi-a permis sa utilizez toate produsele din trusa mea de machiaj, actionind in acelasi timp activ in tratarea acestuia.
Franz este membru al Consiliului Director din 2011, iar contractul lui cu grupul Lufthansa urmeaza sa expire la data de 31 mai, fara posibilitatea reactualizarii. ... Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic. ... Compania Genentech, din Statele Unite, este detinuta in totalitate de grupul Roche.
Aproximativ 70-75% din femeile cu cancer ovarian prezinta metastaze in momentul diagnosticarii, atrag atenția specialistii, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva acestei afectiuni, marcata in fiecare an in data de 8 mai.
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Familia, prietenii, pasiunile tale merita mai mult din timpul tau, iar tu meriti mai multe experiente placute alaturi de toate acestea.
Ministerul Economiei si Comertului ii avertizeaza pe coreenii de la Daewoo Craiova ca daca in doua saptamani nu vor renunta la tergiversarea semnarii contractului de preluare, negocierile vor fi oprite, ne-au declarat surse din cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).
Acestea din urma au impartasit din experienta lor personala si au explicat de ce este important sa avem calcaie frumoase si sanatoase.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
Arabii vor avea transformatoare de mare putere pe care va scrie "Made in Craiova", pentru ca Electroputere ar urma sa fie subcontractant din 2011 pentru grupul Al Arrab Contracting Company, care va construi o linie de cale ferata de mare viteza, instalatii de desalinizare a apei si diverse centrale in Arabia Saudita.
google-analytics.com