Cautare

62959 de rezultate pentru "rezultate divizia c din romania" (5.51 secunde)
Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize. ... Rapid a condus jocul de la Vaslui, dar relaxarea si nesiguranta din ultimele minute au privat-o de o victorie.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. ... A facut parte din echipa nationala calificata in sferturile C.E. ... In Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri.
Complexul Energetic Hunedoara parcurge o perioada dificila din punct de vedere financiar.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Desi au inceput catastrofal, oaspetii au revenit in repriza a doua si chiar puteau sa inchida meciul in timpul regulamentar daca Nikolic ar fi transformat macar una din cele doua libere pe care le-a avut cu 28 de secunde inainte de final.
Gorjenii se afla momentan pe locul 7 in Divizia A de baschet masculin, in timp ce adversara lor ocupa locul 10, insa cu un joc mai putin disputat.
Echipa care a urcat pe podium a fost alcatuita din sportivii Alin Sbarcia, Stefanita Valceanu, Liviu Dragomir si Dorian Parvan.
In acest an, compania Roche a primit cel mai mare scor din industria farmaceutica pe mai multe planuri, pornind de la managementul relatiei cu clientii pana la modul in care compania abordeaza provocarile din domeniul ingrijirilor de sanatate, prin valoarea produselor si serviciilor sale.
Pandurii are lotul foarte subtire, dar ma gandesc la prietenul meu Ungureanu ca a mai facut din.... ... Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A.
Totusi, aceste lovituri fac parte din joc, ca atare sa respectam adevarul petrecut duminica seara la Berlin. ... In 1966, Portugalia lui Eusebio s-a clasat pe locul III, dar acum nu au mai putut repeta isprava de atunci, de la CM din Anglia.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. ... In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. ... Celelalte partide din aceasta etapa:
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
BenQ Mobile, divizia companiei taiwaneze responsabila de acoperirea pietei telefoniei mobile, a fost desfiintata. ... In anul 2005 a cumparat divizia telefoniei mobile de la Siemens, iar o perioada s-a mers cu numele comun BenQ-Siemens.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare.
google-analytics.com