Cautare

304 de rezultate pentru "reclamatii romtelecom" (7.05 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta au verificat in cursul zilei de ieri un bar cu jocuri de noroc din cartierul Tomis 3, ca urmare a unei reclamatii.
Procese, plingeri penale, reclamatii de toate soiurile au punctat toata aceasta infruntare care se poarta pe holurile Palatului de Justitie, dar si pe cele ale Parchetului.
Seful Directiei de Munca Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca de la inceputul anului a primit in jur de 30 de reclamatii de la persoane care incaseaza venitul minim garantat (VMG).
Presedintele Consiliului Concurentei sustine insa ca ancheta declansata pe piata painii are la baza mai multe reclamatii. "Noi nu legam aceste investigatii de situatia de criza.
Inspectorii se asteapta la un val de astfel de reclamatii. "Din cate am inteles, la unii dintre reclamanti le-au inceput lucrarile si le-au lasat in diverse stadii, iar la altii le-au luat avansurile si au disparut fara urma.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a confirmat faptul ca si pe adresa institutiei pe care o conduce au sosit mai multe reclamatii din partea unor agenti economici care se plang ca nu inteleg de ce atat Garda Financiara, Fiscul, cat si vamesii cer aceleasi documente si intreprind aproape acelasi fel de actiuni.
S-a dispus oprirea temporara a comerializarii si a prestarii serviciilor la zece operatori economici si au fost solutionate zece reclamatii ale consumatorilor.
În replica, reprezentantii CEZ recunosc ca au foarte multe reclamatii, dar pun acest fapt pe seama conditiilor meteo din aceasta perioada.
Astfel, vor exista birouri unde turistii vor putea depune reclamatii in Sinaia, Predeal, Bran-Moeciu, Vatra Dornei, Borsa, Arieseni. Nu trebuie uitat nici protocolul de colaborare incheiat cu Jandarmeria Montana, pe toata perioada Comandamentului.
refuzati produsele care prezinta data durabilitatii minimale modificata, depasita sau pe care nu este inscrisa aceasta;la cumpararea produselor alimentare solicitati si pastrati bonul de casa pentru a putea proba provenienta produsului, in cazul unei reclamatii.
Seful Inspectoratului Regional de Protectie a Consumatorilor (IRPC), Marioara Gatej, ne-a facut cunoscut faptul ca a primit 15 reclamatii de la persoane care au contractat credite si care s-au trezit in incurcatura din cauza unitatilor bancare.
Sumele in plus provin din dobanzi, taxe si comisioane majorate.Romanii sunt, insa, nemultumiti si pentru ca ajung pe lista rau-platnicilor, in baza de date a Biroului de Credit, fara sa fie anuntati in prealabil.O parte din reclamatii se refera si la publicitatea inselatoare sau la informarea incompleta si incorecta cu privire la conditiile de creditare.
O parte din reclamatii se refera si la publicitatea inselatoare sau la informarea incompleta si incorecta cu privire la conditiile de creditare.
Rompetrol Logistics S.R.L., la primarie fiind inregistrate sute de reclamatii ale cetatenilor prejudiciati de acest fapt.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda.
informatiile privesc reclamatii care se refera la incalcarea codurilor de conduita a functionarilor publici; informatiile furnizate sunt din sfera informatiilor de interes public solicitate in baza Legii 544/2001.
Scandalul comisioanelor Potrivit sefului IRPC Galati, in registrele institutiei s-au inscris nici mai mult, nici mai putin de 74 de reclamatii pe aceeasi unitate bancara.
Clientii bancilor se declara tot mai nemultumiti de serviciile unitatilor bancare asa incat in mai putin de trei luni Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a inregistrat peste 800 de reclamatii ce vizeaza cresterea dobanzilor la credite si modificarea clauzelor contractuale fara instiintare in prealabil potrivit datelor centralizate de ANPC.
google-analytics.com