Cautare

40 de rezultate pentru "pulovere casmir" (2.61 secunde)
ii din bumbac - 80 RON, ii din in - 80 RON, ii din canepa - 200 RON (apretate si plisate cu fierul de calcat), fusta de bumbac plisat manual cu sortulet, in diferite culori si diferite modele - 200 RON, fusta de lana 100% - 200 RON, baticuri cusute din bumbac cu doua parti - 160 RON, rochite pentru copii - 50 - 100 RON (in functie de marimi), fusta de casmir - 100 RON (rosie, verde, bordeaux, negru cu flori), fete de masa - 150 RON (pe rosu, albastru, bordeaux), vesta de postav - 50 RON, fete de masa tesute manual - 50 RON", a mai spus Maria Sallai.
Fustele (din bumbac si din matase) costa 75 - 120 RON, esarfele din matase naturala costa 20 si 35 RON, gentile din piele mici costa 75 RON si cele mari 180 RON, ghiozdanele din piele naturala la 200 RON, 250 RON si 280 RON, ghiozdane mici din piele naturala la 95 RON, papucei din piele (fara broderie) - la 65 RON, papucei din piele (cu broderie) - la 75 RON, bratari pe suport de otel inoxidabil la 35 RON si la 45 RON, bratari din pietre naturale la 45 RON, 55 RON si 75 RON, bratari din os sculptat, inele cu pietre semipretioase la 20 RON si la 35 RON, saluri din casmir cu broderie la 450 RON, rochii din bumbac la 75 RON, 95 RON, 120 RON si 150 RON, bluze din bumbac la 75 RON, 95 RON si 120 RON", ne-a spus Aman Ralhan.
- Din piele, din casmir, din lana. - Care sunt cele mai cautate? - Cele din matase naturala, pentru ca sunt extrem de rafinate si nu sunt lucioase.
Purtau amandoua niste pulovere mari, pline de sani, ca niste ursoaice. Isi aminteste ziua aceea, cand, vara fiind, foarte cald, Doina a ajuns la scoala atat de transpirata, ca rochia ii era uda subtioara.
pulovere mai subiri - la 20 RON, poncho - la 30 RON, pardesiu din lana - la 15 RON, un pulovar alb - la 40 RON, rochie neagra - la 40 RON, guler crosetat - la 25 RON si fular crosetat - la 20 RON.
Asociatia Nationala a Surzilor din Romania - filiala Craiova a fost singura din Dolj care a primit donatii de la Fisc in ultimul an, constand in geci, blugi, ghiozdane, pulovere, incaltaminte si altele, dupa cum se arata in raspunsul DGFP Dolj catre GdS.
Un vizionar scrutator va fi fost acela care a pariat pe aceasta veritabila perla neaosa de Plescoi, din moment ce, atunci cand a candidat pentru Parlament, parea o biata Cenusareasa, care a putut sa etaleze, in direct si la ora de varf, ca argumente pentru care sa fie votata, doar mopul si galeata pentru curatenie, ca si carligele de tricotat pulovere, manevrate - ambele categorii de ustensile - cu egala gingasie si persuasiune...
Din spusele unui concitadin cu sapca de piele, debordand de energie ca un atom scapat de pe orbita si a doua babute-satelit, blindate gopodareste cu veste matlasate, pulovere groase si baticuri cu textura de sezon, fostul ambasador, ministru de Externe, sef de partid, presedinte al Senatului este:
Exista mai multe tipuri de lana, cea folosita pentru pulovere care este semifina si uneori deranjeaza pielea, provocand mancarimi si alergii.
Vizitatorii care-si fac drum pe la Contex, în perioada târgului, îsi pot achizitiona pulovere începând de la 35 de lei, paltoane la preturi care variaza între 120 si 180 de lei si botine si cizme la 120 - 180 de lei.
Vizitatorii care-si fac drum pe la Contex, în perioada târgului, îsi pot achizitiona pulovere începând de la 35 de lei, paltoane la preturi care variaza între 120 si 180 de lei si botine si cizme la 120 - 180 de lei.
S-au imbracat insa gros, cu treninguri si pulovere groase. "Ar fi bine daca meciul ar fi aminat. Aceasta nu e vreme pe care sa se poata juca", au afirmat lusitanii.
Garderoba lui Gigi la puscarie 10 perechi ciorapi 5 maiouri 5 tricouri 5 chiloti 3 pulovere 3 perechi incaltaminte 3 perechi pantaloni 3 perechi pantaloni scurti 2 pijamale 1 cojoc 1 pardesiu 1 pereche manusi 1 curea 1 fular Ce-a mincat Becali ieri Micul dejun:
Tot la standul ei mai gasiti si pulovere din bumbac mercerizat lucrate de sora ei, la pretul de 150 RON.
Recomandarea sefei ANM este ca iubitorii de muzica sa imbrace pulovere si sa-si puna fesuri pe cap, pentru ca in noptile Galei temperaturile vor fi mai scazute.
Aceste pulovere sunt facute de masinarii. Daca vei incerca sa le tai, forma acestora poate fi modificata. Desi impletitura poate fi refacuta, modificarile nu vor merita rezultatul final.
blana de oaie - la 100 RON, blana mai micuta - la 70 RON, papucei pentru copii, botosei pentru copii de un an si patru luni pana la doi ani - la 20 RON, ciorapi din lana - la 15 RON (pentru copii si pentru adulti), papuci imblaniti, pentru femei si barbati, vesta din blana pentru barbati - la 230 RON, pulovere pentru copii de la 1 an pana la 7 ani - la 70 RON, pernita care se face si oita - la 35 - 45 RON, ii din in - la 100 RON, set pentru copii format din caciulita, fular si manusi - la 40 RON", ne-a spus Lajos Tofalvi.
Avea o pereche de pantaloni cu 3 numere mai mari, de capatat si, desigur, 2 pulovere cu serpisori pe piept, fes pe cap si galosi de cauciuc.
La fel de interesant e si faptul ca, desi au fost achizitionate pulovere, politistii nu le pot purta in timpul programului pentru ca, daca ar face-o, ar fi sanctionati.
RELU de 32 de ani din judetul Teleorman, cunoscut cu antecedente penale, in timp ce sustragea din portbagajul deschis al unui autoturism marca Dacia Solenza, 3 pulovere de dama de diferite culori.
google-analytics.com