La targul organizat la Piata Amzei, Lajos Tofalvi a participat cu un stand cu obiecte de imbracaminte, papuci imblaniti, botosei, pentru copii si femei, dar si blanuri de pus pe jos sau chiar pe pat, facute in Romania.
"Site-ul nostru, www.haine-rustice.ro, a fost creat pentru a pastra si a prezenta ceea ce am mostenit de la stramosi, de a imbina traditionalismul cu liniile moderne, actuale, cu finete, eleganta si bun gust. La standul nostru gasiti: blana de oaie - la 100 RON, blana mai micuta - la 70 RON, papucei pentru copii, botosei pentru copii de un an si patru luni pana la doi ani - la 20 RON, ciorapi din lana - la 15 RON (pentru copii si pentru adulti), papuci imblaniti, pentru femei si barbati, vesta din blana pentru barbati - la 230 RON, pulovere pentru copii de la 1 an pana la 7 ani - la 70 RON, pernita care se face si oita - la 35 - 45 RON, ii din in - la 100 RON, set pentru copii format din caciulita, fular si manusi - la 40 RON", ne-a spus Lajos Tofalvi.
Supararea lui insa a fost ca zilele trecute i-a fost furata marfa, de la standul sau, in valoare de 1.000 RON.
"Din pacate, desi am avut contract, organizatoarea Adriana Nedelcu nu s-a ocupat de expozanti asa cum ar fi trebuit. Normal ar fi fost sa fie asigurata paza, asa cum era stipulat in contract. Ne-a fost furata marfa in valoare de 1.000 RON la acest targ si nu am aflat cine au fost hotii", ne-a spus Lajos Tofalvi.
In luna decembrie, il gasiti pe Lajos Tofalvi la targul organizat la Piata Unirii.