Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (3.57 secunde)
Exercitiile trebuie executate corect deoarece persistenta unei practici incorecte va intarzia progresul, miscarile incorecte fiind mult mai greu de inlocuit cu unele corecte.
Decizia ar trebui sa se bazeze pe progresul inregistrat si o evaluare a progreselor care inca mai trebuie realizate. Ar trebui sa stabileasca tinte si deadline-uri pentru realizarea in continuare de progrese", considera presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Poul Nyrup Rasmussen.
Progresul tehnologic nu vine mana in mana cu altruismul si s-ar putea ca o presupusa civilizatie extraterestra sa fie destul de periculoasa.
Progresul dumneavoastra va fi lent, dar stabil. Sunteti foarte bine disciplinat si sigur in viata dumneavoastra. Alternativ, visul inseamna ca s-ar putea sa fiti prea liniar si rigid in gandire.
Si nu e vorba aici doar de efectele campaniilor anti-fumat, de acceptabilitatea sociala din ce in ce mai redusa sau de riscurile de sanatate, ci si de progresul tehnologic STOP A te angaja, astazi, impotriva progresului tehnologic, inseamna a te pune impotriva curentului.
A exclude datele doar pentru ca nu se potrivesc cu o anumita viziune asupra realitatii, nu poate, in cele din urma, decat sa opreasca progresul stiintei si sa ne tina in ignoranta.
Frattini a apreciat progresul Romaniei in domeniul justitiei si al afacerilor interne, dar si importanta aplicarii legii finantarii partidelor politice.
"Piata energiei electrice este o rusine pentru o piata libera", a mai spus Stolojan, adaugand, pe aceeasi lista a sectoarelor care tin pe loc progresul, domenii ca infrastructura, agricultura si turismul.
Presedintele Traian Basescu a remarcat progresul facut de M.A.I. din 2005 si pana in prezent. Traian Basescu a tinut sa felicite Politia Rutiera pentru fermitatea cu care aplica noul Cod Rutier.
E nevoie de mai mult timp pentru a demonstra ca progresul legislativ se va traduce si prin rezultate in domenii-cheie.
La randul sau, prim-vicepresedintele proaspat infiintatului PDL, Theodor Stolojan, a declarat ca formatiunea va prezenta "un program de guvernare coerent, eficient, stabil pentru progresul tarii si pentru ridicarea nivelului de trai al oamenilor".
Actiunea Populara mentioneaza ca are certitudinea ca, reunindu-si fortele cu PNL, cele doua formatiuni vor reusi sa determine clarificarea doctrinara si politica atat de necesara in actualul context, sa consolideze capacitatea de actiune si prestigiul acelor forte care militeaza consecvent impotriva populismului si a tendintelor de autoritarism, pentru progresul democratic al Romaniei.
Dar daca luam sectorul 4, sunt doua cartiere intregi - Piata Sudului si Progresul. Sunt foarte multe probleme", a mai afirmat Vasile Blaga.
Indiferent de cate expertize va decide Daniel Morar pentru a spala acest dosar, suspendarea cercetarii penale a lui Basescu, pe motiv de imunitate prevazuta in Constitutie, afecteaza credibilitatea justitiei si poate crea dificultati in ceea ce priveste continutul raportului Comisiei Europene privind progresul Justitiei in tara noastra dupa ce ne-a parasit Monica Macovei", afirma Adrian Nastase pe blogul sau.
Partidele politice de la putere nu pot continua sa blocheze progresul in aducerea demnitarilor corupti in fata legii. Sistemul judiciar este singurul responsabil pentru deciziile asupra condamnarilor de persoane, indiferent de pozitia lor sociala", a spus Joseph Daul, potrivit comunicatului grupului PPE-DE din Parlamentul European.
El a sustinut ca progresul in activitatea institutiei s-a datorat pregatirii profesionale sporite a angajatilor, precum si numirii adjunctilor Avocatului Poporului.
Slovenia a facut uz de dreptul sau de veto din decembrie fata de progresul in negocierile de aderare purtate de Croatia, din cauza unui diferend pe tema traseului frontierei maritime si terestre.
Progresul economic din acest an cade pe umerii premierului si devine principala grija a lui Emil Boc. "Boc va pune accent pe modul in care gestioneaza banii.
Mai precis, noua formatiune, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (una dintre denumirile analizate) ar dori sa se inregistreze la tribunal la inceputul lunii aprilie, pentru a "prinde" rezultatul congresului PSD.
Ion Iliescu nu a dat niciun fel de sanse de reusita viitorului partid de stanga - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei - si a spus ca nu regreta plecarea lui Cristian Diaconescu din PSD, considerand ca acesta, prin gestul pe care l-a facut, "a dovedit ca nici macar nu e o pierdere pentru PSD".
google-analytics.com