Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (6.02 secunde)
Un "microcefal" cu un un nume demn de opera lui I.L.Caragiale, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (U.N.P.R.).
Noul partid ce se vrea unul de centru-stanga se va numi Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Denumirea initiala era "UNIUNEA PENTRU PROSPERITATE SI PROGRES".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca fostii social-democrati, care se regasesc in viitoarea formatiune "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", sunt, "dupa fizionomia lor morala, oameni imbogatiti din politica".
Carmen Moldovan a decis sa nu mai participe la constructia Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, din motive pentru care nu le dezvaluie, deocamdata.
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
'Pe 1 mai se lanseaza Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. (Ar fi fost mai onest din partea lor, a celor care au constituit unitatea asta de interventie politica, daca si-ar fi luat drept titulatura Uniunea Nationala a Parvenitilor din Romania.) UNPR.
Credeam, ca numai simpla dorinta era suficienta, pentru faurirea unui viitor lipsit de obstacole. In decursul acestor ani, am constatat ca democratia si progresul se cuceresc cu mari sacrificii.
Asa-zisii independenti, coagulati sub forma Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) nu mai pot fi controlati de catre liderii lor.
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
"A fost o intrevedere amicala" In exclusivitate pentru Inpolitics, liderul PSD a declarat ca principala concluzie a "amicalei intrevederi" este ca "politicienii lumii trebuie sa sustina, la nivel global, activitatea intelectuala, creatia, progresul tehnic si stiintific, invatamantul si cercetarea, ca aspecte fundamentale ce duc la formarea factorului uman".
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, la Poiana Brasov, ca actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Reprezentantii filialei judetene a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) au lansat luni o campanie de strangere de semnaturi pentru a sustine legea taxei de solidaritate, initiata de grupul parlamentarilor formatiunii.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
Am intrat in sectorul public cu convingerea ca apartin unei generatii care are obligatia sa contribuie la progresul tarii. Aceasta convingere m-a determinat sa fac pasul din mediul privat economic in administratia publica chiar daca a trebuit sa fac sacrificii in plan personal", afirma Gatej.
"Toate aceste masuri trebuie sustinute de cei care cred in competenta, in creativitate si in initiativa privata, ele reprezentand de altfel adevaratele valori ale dreptei.Unde Sunt Liberalii care ar trebui sa sustina alaturi de noi aceste valori, sa sustina IMM -urile, progresul, competitivitatea, tinerii, libertatea de exprimare si nu in ultimul rand reforma si modernizarea statului de drept.
Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
Printre cele acceptate se numara si cele ale Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) referitoare la contractele colective de munca si disponibilizarile colective.
google-analytics.com