Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (2.60 secunde)
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu.
In urma cu o saptamana, Partidul Social Democrat, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si Partidul Conservator au asumat oficial formarea unei aliante, Uniunea Social Democrata (USD), in dreptul careia se vor prezenta candidatii nostri pentru Parlamentul European.
Ei reprezinta generatia al carei spirit inovativ poate aduce progresul tehnologic si competitivitatea economica prin care Romania se va individualiza intr-o piata globala.
In fapt, urmare a comenzilor venite de la centru, se face in aceste zile un inventar complet al tuturor oportunitatilor locale, prin care aceste doua partide pot schimba majoritatile din consiliile locale, cat si viceprimarii sustinuti de Partidul Social Democrat, Partidul Conservator, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
Sper ca prin aceasta declaratie politica sa fi reimprospatat interesul dumneavoastra, in calitate de factori de decizie pentru progresul si viitorul tarii noastre cu privire la aceasta problema reala cu care ne confruntam nu doar noi, dar intreaga planeta, in momente in care milioane de familii din intreaga lume sunt in imposibilitatea de a-si asigura hrana necesara.
Cu toate acestea, constat cu mahnire ca progresul este incetinit tocmai de anumite masuri care se doresc a fi bune, dar care nu sunt corect aplicate sau care sunt exacerbate in mod nepotrivit.
Liviu Dragnea a anuntat ca PSD are majoritate singur in 14 consilii judetene, in 11 poate face majoritate cu Alianta Liberalilor si Democratilor, iar in 2 cu ALDE si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
Adica un nou proiect, in care tara noastra sa contribuie pe deplin, cu idei si solutii, la reforma Uniunii, la progresul ei.
Potrivit analistilor Moody’s, progresul in ceea ce priveste integrarea europeana este o recunoastere a evolutiilor pozitive din ultimii ani in domeniul intaririi institutiilor politice si economice din Romania.
“Acela este testul crucial pentru ambele tari“, a subliniat el. “Intr-adevar, Comisia Europeana va evalua progresul celor doua tari si va putea recomanda amanarea cu un an.
La ridul sau Thatcham, reprezentantul asiguratorilor auto britanici, a salutat progresul inregistrat de industria auto in privinta sigurantei, dar a nu a putut trece neobservate rezultatele slabe ale Daciei Logan.
Printre contractele pentru care a fost incetata monitorizarea postprivatizare in decursul anului 2005, se numara societatile Pro Optica Bucuresti, SEF Petroforest Piatra Neamt, Tehnofrig S.A. Cluj, Progresul S.A. Ilfov, Astra Vagoane Calatori Arad, Mecon Iasi, Saturn S.A. Alba Iulia si Metalurgica Reghin.
Zeileissen a mai spus ca "principala chestiune in ceea ce priveste extinderea europeana, pe perioada presedintiei austriece, este progresul procesului de integrare a Romaniei si Bulgariei".
Cei aproximativ 450.000 de emigranti romani sint un dar pentru societatea spaniola si un motor pentru progresul economiei deoarece sint foarte bine educati, foarte muncitori si invata limba spaniola foarte repede, a declarat ieri, Lucia Frigar de la Ministerul Imigratiei din Madrid.
Dolj, Progresul S.A. Ploiesti, Transporturi Rutiere S.A. Onesti, ACR Sucursala Gorj, CMC International-Impex S.A., C.B. Investitii S.R.L.
Obiectivul misiunii de audit îl reprezinta verificarea stadiului operationalizarii sistemului, precum si progresul înregistrat în vederea efectuarii platilor pe suprafata, din Fondul European de Garantare în Agricultura.APIA va finaliza, la sfârsitul acestei saptamâni, controalele în teren la fermele care au solicitat plati directe pe suprafata.
Ratingul 'A1' pentru credite in valuta si calificativul 'Baa3' pentru titluri de stat ale Romaniei, cu perspectiva stabila, reflecta in continuare imbunatatirile economice si institutionale semnificative din ultimii zece ani, arata, joi, o analiza a agentiei de evaluare financiara Moody's.Analistii de la Moody's Investors Service au afirmat ca ratingurile Romaniei sunt sustinute de progresul facut in implementarea reformelor economice structurale care au dus la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana (UE) in ianuarie 2007.
La polul opus este piata Progresul, care nu este la mare cautare din cauza preturile mult mai ridicate. Daca un kilogram de vinete în piata Zahana costa un leu, în piata Progresu ajunge la doi lei.
La polul opus este piata Progresul, care nu este la mare cautare din cauza preturile mult mai ridicate. Daca un kilogram de vinete în piata Zahana costa un leu, în piata Progresu ajunge la doi lei.
Introducerea consecutiva a tehnologiei EfficientDynamics la toate modelele de serie produse de BMW Group a avut un efect unic si pe scara larga asupra abordarii internationale cu privire la consumul de combustibil si emisiile CO2 în traficul cotidian si a dovedit ca progresul semnificativ asupra unui transport ecologic nu afecteaza placerea de a conduce.Pentru noul proprietar al automobilului cu numarul un milion ce dispune de BMW EfficientDynamics, combinatia unei placeri progresive a condusului, a calitatii premium si a nivelului modern de eficienta a reprezentat un factor decisiv în alegere.
google-analytics.com