Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (3.83 secunde)
Au urmat mai multe procese in instanta de judecata, unde, in final, constructorul a castigat, iar primaria a trebuit sa plateasca din bugetul local peste 200.000 de lei.
Au urmat mai multe procese in instanta de judecata, unde, in final, constructorul a castigat, iar primaria a trebuit sa plateasca din bugetul local peste 200.000 de lei.
ordonanta se va putea aplica retroactiv unor procese aflate deja pe rol? In al doilea rand, modificarea legii este mana cereasca pentru evazionisti.
Chestorul a mai mentionat, in acelasi timp, si cele patru procese in care Toba este acuzat ca a actionat abuziv, cerandu-i-se si daune morale.
Aseara, la inchiderea editiei, dupa procesarea a 99% din numarul total de procese verbale, Partidul Comunistilor din Republica Moldova (PCRM) era creditat cu 39,4%, Partidul Liberal-Democrat Moldovean (PLDM) cu 29,3%, Partidul Democrat (PD) cu 12,7%, iar Partidul Liberal (PL) cu 9,9%.
Inregistram efectele unor procese de slabire a unor organizatii, incepute cu ani in urma. Nu cautarea vinovatilor trebuie sa ne preocupe acum, ci cautarea de solutii, care trebuie sa rezulte dintr-un efort colectiv al tuturor factorilor de decizie, de la toate nivelurile.
Un sistem juridic corect, pe care oamenii sa poata conta, un sistem corect care sa asigure procese transparente. Parlamentul trebuie sa ridice imunitatea, pentru ca, altfel, va exista intotdeauna suspiciunea ca vrea, de fapt, sa protejeze pe cineva corupt", a adaugat el.
"Asistam la asemenea procese, cand populatiile intra in conflict cu dictaturi si psihologia dictatorilor o cunoastem bine noi", a explicat Iliescu.
Situatia in partid e exploziva, conform unor surse interne de incredere, in conditiile in care, sufocat financiar si de procese in justitie, Vadim Tudor cauta disperat cai de comunicare cu PDL, prin intermediul lui Iovici si al consilierilor PRM din Consiliul General.
Imaginati-va ce s-ar intampla daca toti cetatenii ar face plangeri penale, pe motive inchipuite presedintelui Romaniei, cel care va fi, si el va sta doar prin procese, aparandu-se de acuzatiile care i se aduc.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Dincolo de orice sursa de nemultumire, de procese legate de globalizare, fenomen care adanceste anumite discrepante, calea anarhiei si a terorismului nu este calea rezolvarii problemei, ci din contra.
Eu nu am participat la acel congres, nu eram membru de partid, nu participam la aceste procese. Au fost trei grupuri distincte.
Eu sper ca aceste procese sa intareasca, nu sa slabeasca partidul", a adaugat Ion Iliescu. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca BPN a votat unanim ca recomandarea Comisiei de integritate de excludere a lui Mircea Geoana din partid sa fie supusa dezbaterii Comitetului Executiv.
"Avem de infruntat trei procese care ne-au insotit tot timpul, dar pe care criza actuala externa si interna le-a amplificat si le spune astazi extrem de dur, extrem de brutal in fata noastra ca natiune, in fata noastra ca romani.
"Sunt trei procese in care e implicat si sunt toate niste facaturi evidente. Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, sunt din partea Puterii, in general", a adaugat Iliescu.
Mai intai, Basescu a dat un fel de directiva magistratilor de la Inalta Curte, de a nu mai da sentinte favorabile salariatilor ori pensionarilor aflati in procese cu statul.
• Cel mai mare pericol, in viziunea mea, vine din ignorarea unor procese care se petrec acum in Europa si care ne vor afecta viitorul infinit mai dureros decat actualele probleme cu care ne confruntam.
Chiar si inceputul actualului guvern este de rau augur, intrucat cei mai multi dintre ministrii noului cabinet au fost audiati fara cvorum in comisii, nu se putea da un aviz, iar alte forme, procese-verbale, recomandari, nu exista in regulamentele Parlamentului;
Frauda Pavelescu nu face decat jocul lui Basescu, de a tine in interminabile procese juridice partidul istoric condus de Victor Ciorbea.
google-analytics.com