Blogul Roxanei Iordache: UDREA, SPRE VICTORIA FINALA

Azi-noapte, PD-L Bucuresti a fost refuzat de UNPR, cu care era programata semnarea unui protocol electoral. Dupa anuntul lui Piedone, Ontanu si-a amintit, subit, ca UNPR a tot somat PD-L sa refaca salariile amputate cu 25 de procente. Chiar daca nu l-ar accepta inapoi PSD ca sa candideze din partea USL, Ontanu castiga si independent. El insa a fost destul de precaut pana acum in raporturile cu USL, drept pentru care si-a pregatit terenul amintind ca a plecat din PSD pe motiv de Geoana. Care intre timp a fost exclus din PSD.
Si dupa flitul UNPR, a iesit Udrea sa declare ca PD-L e cel mai tare la Bucuresti si merge singur in alegeri.
Din fericire, Poteras ramane (ar fi pacat sa se piarda un penal), Livache la fel, Pirpiliu e catindat la 5 (candideaza cu succes la DNA), Toader Paleologu se pregateste de sueta aristocrata cu Andrei Chiliman, iar Prigoana se angajeaza sa concureze la salubritate. La celelalte sectoare n-au ce anunta, decat ca Cristian Preda a refuzat candidatura pentru sectorul 4, fiindca ar fi acceptat sa candideze la Capitala.
Udrea a prestat triumfalisme dupa tiparul lui Boc. Culminand, monumental: vom castiga majoritati in consiliile de sector si in consiliul general cu cei care n-au fost inca racolati de USL.
Superb castigul Udrei pentru PD-L, in raport cu UNPR. Vom vedea efectele.
P.S. PNTCD n-are nici o legatura cu adunatura din care PD-L nu mai reuseste sa faca stransura de camuflaj electoral, mai ales la Bucuresti. Frauda Pavelescu nu face decat jocul lui Basescu, de a tine in interminabile procese juridice partidul istoric condus de Victor Ciorbea. Care a si declarat ca face toate demersurile pentru o participare electorala alaturi de USL. O postare pe aceasta tema, cu alta ocazie.