Cautare

16959 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic" (4.04 secunde)
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. ... Victor Ponta a raspuns la 21 de intrebari.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
Iohannis fuge de Ponta. Prostie politica Analistul politic Cozmin Gusa opineaza ca prezidentiabilul PSD pentru Palatul Cotroceni, Victor Ponta, a punctat decisiv la capitolul curaj, in timp ce Klaus Iohannis fuge, venind cu propuneri ce dau dovada de "prostie politca".
"Victor Ponta a plecat trantind usa din CSAT. Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni. Concluzia generala e ca USL nu vrea coabitare. ... Victor Ponta a plecat, e drept, trantind usa.
Octavian STIREANU) Sindrofia organizata de Victor Ponta luni seara, la Parlament, poarta pecetea inconfundabila a caracterului sau. ... Pregatindu-si de pe acum soclul perpetuarii la putere, Ponta si-a identificat deja principalii adversari pentru 2016, pe care i-a si lipi de imaginea lui Basescu.
In interviul acordat EvZ, deputatul PSD Sebastian Ghita afirma ca premierului Victor Ponta a performat foarte bine si crede ca mandatul sau va arata ca este unul dintre cei mai dinamici prim-ministri. ... - Cum vi se pare ca a performat Victor Ponta ca premier?
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. Victor Ponta, la Chicago:
Victor Ponta taraste in ridicol cel mai serios Partid din Romania (Autor : ... Ponta sa duca la Cotroceni PSD, ca urmas legitim al PCR, este un partid lipsit de umor. ... In ultimele zile, insa, tanarul presedinte Victor Ponta a reusit o lovitura magistrala la temelia Partidului.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
Victor Ponta, despre afirmatiile premierului:
Ponta:
Victor Ponta, intre Scylla si Caribda (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar parea de paradoxal, ultimele zile au toate sansele sa fie cele mai grele din cariera de presedinte pesedist a lui Victor Ponta, prins, ca niciodata, intre Scylla si Caribda.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca va lucra cu toti care pot sa tina ritmul si pasul cu el si ca nu porneste cu un "bagaj negativ" si resentimente, promitand "ceea ce merita" si celor care l-au sustinut, dar nu au obtinut functii, potrivit NewsIn.
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
Anul 2015 reprezinta o oportunitate pentru incheierea unor acorduri politice pentru educatie, sanatate si cultura, asemanator celui pentru aparare, a afirmat premierul Ponta, la Academia Romana. Iata ce a declarat azi Victor Ponta, in Aula Academiei Romane, citat de Mediafax :
Ponta:
Basescu s-a facut din nou de ras ca si in cazul observatorilor OSCE Premierul Victor Ponta a fost intrebat sambata cum vede afirmatiile presedintelui Traian Basescu legate de dreptul de veto de care s-ar putea uza la Consiliul European.
ADEVARATELE ciudatenii ale acordului intre Ponta si Basescu! ... Intrebati 100 de romani, care au absolvit cel puțin gimnaziul, ce ar alege intre "acord de coabitare si guvernanta" si "acord de coabitare si guvernare".
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. ... Victor Ponta a raspuns la 21 de intrebari. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... Domnule Ponta, ptr mine sinteti o mare dezamagire ca si politician din generatia tinara. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta:
google-analytics.com