Cautare

16959 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic" (3.49 secunde)
Ponta:
Domnule Moraru, as vrea sa fiu foarte bine inteles: ... Pentru ca punctul cu 45% din pensie, daca s-ar fi votat, presupunand ca vine PSD la putere in 2012, Victor Ponta avea o problema: ... Domnule Radu Moraru, eu n-as vrea sa intru in astfel de calcule.
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD. Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie.
Ponta la congresul UDMR:
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Ponta:
Corespondenta speciala de la Bruxelles Deontologilor si manipulatorilor oranj, numarand de pe catargul epavei politice numite Basescu ghilimelele lui Ponta, le-as fi recomandat sa asiste la congresul PES de la Bruxelles la interventiile punctuale ale premierului roman la dezbaterile cu liderii socialisti de partide sau guverne europene.
Ponta, sanse mari sa cada in propria capcana (Autor: Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... Sunt angajati politic? • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta:
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
• 11 iun 2009 - Premierul moldovean, Zinaida Greceanii, a justificat decizia de a introduce vize pentru romani prin absenta unui tratat de baza bilateral. • 15 iun 2009 - CAGRE decide, la cererea Romaniei, conditionarea unui nou acord R.Moldova-UE de eliminarea vizelor, anunta Cristian Diaconescu.
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! Dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014, s-a ivit un soi de hei-rup, gen, acuma e momentul sa-l dam jos pe Ponta si de la Guvern!
Impact News publica articolul "Ping-pong pe putere intre Ponta si vechii pesedisti pe tema guvernarii", pe care il puteti citi in continuare. 'Liderul PSD Victor Ponta cauta sa previna orice tentativa de subminare a autoritatii sale in partid.
In octombrie 2009, o motiune de cenzura a trecut, iar premierul Emil Boc a ramas interimar, pana la alegeri.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta:
Ponta:
google-analytics.com