Cautare

16959 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic" (4.64 secunde)
Stenograma discutiei in care Basescu i-a propus lui Ponta sa devina premier Presedintele a facut publica stenograma consultarilor de la Cotroceni in care i-a propus presedintelui PSD, Victor Ponta, sa fie premier. "Nu exclud posibilitatea ca domnul Ponta sa fie prim-ministru, totul depinde cum se pot forma majoritatile.
Dan Voiculescu vrea o noua suspendare a lui Traian Basescu! ... Supusa acestei operatii, declaratia lui Dan Voiculescu in chestiunea suspendarii nu poate fi redusa la propozitia simpla - Felix vrea suspendarea lui Traian Basescu.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... in ultima perioada, si mai ales de marti, dupa ce a fost si la o televiziune, dl Morar a actionat ca un om politic. ... Victor Ponta:
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... Eu nu cred ca PSD poate fi un partid doar al generatiei Ponta, de 39, 40 de ani, ci este nevoie de fiecare.
Liderul junilor pesedisti, Victor Ponta, a trecut cu arme si bagaje de partea lui Adrian Nastase, dupa ce l-a criticat de cateva ori pe acesta, reprosandu-i ca nu vrea sa aiba contracandidati la postul de presedinte executiv al PSD.
Ingenuncherea lui Ponta (Autor: ... Convins ca atata timp cat se afla la butoane putea sa faca ce vrea (cum a fost, de pilda, decizia - abandonata - referitoare la persoanele cu functii, inculpate, care trebuiau sa renunte la calitati).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a decis luni seara sa faca publica identitatea persoanelor la care presedintele Traian Basescu a facut referire ca fiind cei ce l-au influentat sa renunte la demisia de la conducerea Guvernului.
Premierul Victor Ponta si sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, au luat parte miercuri seara, la receptia oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la New York, cu ocazia summit-ului Organizatiei Natiunilor Unite care are loc in aceste zile pe sol american.
Domnule Ponta, pot sa ma sterg de flegma sau mai scuipati? ... Astazi, domnul Ponta a reusit sa demonstreze ca pana si aceste minime cerinte sunt excesive.
AGERPRES - INTERVIU Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Cum ati vrea sa arate Romania la sfarsitul mandatului dvs? Victor Ponta: Hai sa zicem ca as vrea sa arate ca Polonia. ... Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Victor Ponta:
Victor Ponta:
Ponta: Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Ponta:
Ungureanu a mai spus ca incepe sa fie dezamagit de guvernul Ponta, dar ca inca ii acorda credit. ... Este un angajament de ordin moral si, in egala masura, de ordin politic.
Miercurea trecuta, cand trebuia sa se dea votul final pe Legea pensiilor, deputatii PNL si PSD+PC au parasit sala pentru ca nu au fost de acord cu eliminarea majorarii punctului de pensie la valoarea de 45% din salariul mediu brut pe economie si nici cu majorarea varstei de pensionare pentru femei la 65 de ani.
Intrebat care a fost reactia presedintelui Basescu atunci cand i s-a propus acest lucru, la intalnirea cu premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, de marti seara, Zgonea a spus ca seful statului nu a avut o pozitie.
SI CAT DE DEMN VA TREBUI SA FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMANIA N-am vrut sa scriu la cald despre vizita lui Basescu la Bruxelles si conferinta de presa pe care a hahait-o acolo. ... Nu ma refer la Crin, pentru ca pe el Ponta l-a pus in situatii imposibile.
Trei sondaje diferite realizate de trei case de sondare diferite - IRES (Vasile Dancu), CSCI (Bogdan Teodorescu) si CCSB (Intact, Antena 3) in aceeasi perioada de timp (prima jumatate a lunii aprilie) scot in evidenta o crestere spectaculoasa a increderii in presedintele Traian Basescu, o crestere constanta a PSD si a prim-ministrului Victor Ponta si o scadere dramatica a imaginii lui Crin Antonescu.
Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
Victor Ponta:
google-analytics.com