Cozmin Gusa: Iohannis fuge de Ponta. Prostie politica
Analistul politic Cozmin Gusa opineaza ca prezidentiabilul PSD pentru Palatul Cotroceni, Victor Ponta, a punctat decisiv la capitolul curaj, in timp ce Klaus Iohannis fuge, venind cu propuneri ce dau dovada de "prostie politca".
Analistul politic Cozmin Gusa a declarat, la Realitatea TV, ca a fost clar in turul I ca nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu au vrut o dezbatere in formatul propus de IPP.
Ponta puncteaza decisiv la curaj. Iohannis, la fuga
"Pentru turul 2, Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru ca chiar inainte cu o saptamana de terminarea turului a facut aceasta propunere normala, dar curajoasa pentru orice fel de candidat, ca sa existe dezbateri la cele 4 televiziuni de stiri, 4 publicuri diferite, cu niste garnituri de comentatori care pot sa fie sau sa nu fie favorabili lui Ponta. Realitatea este televiziunea care a acceptat sa gazduiasca un format de dezbatere pentru marti, 11 noiembrie, lucru de care a fost informat si Klaus Iohannis", a spus Cozmin Gusa, intr-o interventie la Realitatea TV.
Consultantul politic a adaugat ca nu intelege de ce Klaus Iohannis "fuge de dezbaterile cu Ponta, in conditiile in care, din postura sa de challenger, de om venit de pe locul 2, avea nevoie de multe dezbateri televizate pentru a putea recupera dezavantajul fata de Ponta, un Ponta care, prin scrisoarea pe care a trimis-o, puncteaza din nou si-l arata pe Iohannis cum fuge de dezbateri".
Propunerea lui Iohannis, prostie politica. A lui Ponta, extrem de nimerita
Cozmin Gusa califica propunerile lui Klaus Iohannis total neserioase. El subliniaza ca studentii nu sunt competenti inca in domeniile pe care si le aroga si ca jurnalistii au pregatire politica, economica sau de politica externa. "Chestia asta cu dezbaterea studentilor este o prostie politica pe care nu si-o poate asuma decat cineva care nu se pricepe la organizarea dezbaterilor si la concluziile care trebuie sa revina in urma acestor dezbateri", a explicat Gusa, care a apreciat propunerea lui Victor Ponta "extrem de nimerita".
Sursa : DCNews