Cautare

4050 de rezultate pentru "posturile ocupate la titularizare 2009" (2.82 secunde)
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a numit ieri patru membri ai UDMR pe posturile de secretar de stat sau subsecretar de stat ocupate de conservatori inainte de retragerea de la guvernare.
Mai mult, la numirea in functie, profesorul acesta trebuie sa completeze o declaratie de avere. Conform noului proiect, profesorii care au rude pana la gradul IV angajate in aceeasi unitate de invatamant nu au voie sa ocupe functii de conducere.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. ... E vorba de peste 90.000 de lei, care se acorda insa doar pana la 1 aprilie.
obedienta crasa, servilismul gretos fata de stapanul de la Cotroceni. Adaugati la fisa personala si nepriceperea dovedita in toate posturile ocupate si veti avea un tablou aproape complet al modului in care intelege Traian Basescu sa se inconjoare de profesionisti, cu ghilimele de rigoare.
"Draga Comisie Europeana, Cerintele matale pleaca de la premisa ca Statul lui Traian Basescu era unul ideal, in care curgea lapte si miere, iar justitia mergea unsa, dar au venit dictatorii Victor Ponta si Crin Antonescu sa intoarca Romania in cele mai negre neguri — nu este clar daca pe culmile comunismului sau ale fascismului.
Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) - institutie aparuta la 1 ianuarie - nu si-a putut incepe la timp activitatea intrucit, desi infiintarea sa este prevazuta intr-o lege adoptata in iunie anul trecut, in Legea bugetului pe acest an nu au fost cuprinse fondurile pentru functionarea lui.
La finele acestei luni expira termenul de depunere a unor cereri de finantare atat din fondurile structurale, cat si prin programele PHARE.
Persoanele care doresc sa lucreze în domeniul agricol vor putea participa la o noua selectie organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. Aceasta se va desfasura pe 28 mai, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova (str.
Persoanele care doresc sa lucreze în domeniul agricol vor putea participa la o noua selectie organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. Aceasta se va desfasura pe 28 mai, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova (str.
Calvarul invatatorilor care solicita acordarea Atestatului de echivalare Domnule Ministru, prevederile Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 s-a abatut ca un uragan asupra invatatorilor titularizati de zeci de ani pe posturile ocupate, cu definitivate si grade didactice obtinute si recunoscute si care isi vedeau de munca profesionala la catedera, cu elevii, pentru care s-au pregatit si careia i s-au dedicat.
In oferta vor fi trecute posturile libere, dar si cele deja ocupate. Legea vrea sa elimine diferentele salariale dintre femei si barbati.
google-analytics.com