Cautare

4050 de rezultate pentru "posturile ocupate la titularizare 2009" (5.44 secunde)
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au pronuntat, la inceputul acestei saptamani, intr-un litigiu dintre Primaria Constanta si Baroul local.
Cei care intentioneaza sa ramana in aceste spatii trebuie sa depuna la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova cereri prin care solicita prelungirea contractului cu inca cinci ani.
Cum fiecareminister trebuia sa faca economie la bugetul statului, guvernantii s-au lansat intr-o adevarata competitie, fiecare incercand sa demonstreze care ministru este mai econonom.
Municipalitatea botosaneana si-a propus sa obtina venituri din vanzarea terenurilor aflate in proprietatea privata a municipiului, ocupate de constructii definitive, pentru care se plateste concesiune.
Realizat de Centrul pentru Competitivitate Mondiala al Institutului pentru Managementul Dezvoltarii (IMD) din Elvetia, anuarul are la baza 314 criterii de competitivitate.
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC.
Am in jur de 160 de angajati, iar investitia se ridica la aproape 500.000 de euro. ... Spatiile - ocupate 100% Daca firmele mentionate au trecut deja la productie, altele sunt inca in faza de investitii.
"Avem 62 de hectare, din care aproximativ 30 sunt ocupate de constructii. Restul sunt ocupate cu alei, conducte, posturi de transformare etc.", a spus directorul general al uzinei, Cornel Mondea.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Daca s-ar realiza un clasament al hotelurilor de pe litoralul constantean, care au fost ocupate in aceasta perioada, pe primul loc s-ar afla hotelul Perla - ocupat in proportie de 20 %. Hotelurile Parc, Dacia sud Mamaia, Bavaria Blu, Oxford au fost ocupate in proportie de 10 %.
Cu toate ca pleaca foarte multi romani la munca in strainatate si sectoare intregi de activitate se confrunta cu lipsa fortei de munca, iata ca numarul somerilor este in crestere.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania, Daragus Attila, declara ieri Agentiei Mediafax ca circa 80% dintre locurile de cazare in pensiunile agroturistice au fost ocupate de 1 Mai la nivel national, iar in judetul Covasna acesta a fost de peste 90%.
Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate. ... Statiunile balneare sunt si ele din ce în ce mai solicitate. O raita prin agentiile de turism a scos la iveala faptul ca multi locuitori ai judetului au amânat vacanta pentru luna septembrie.
La aceasta tendinta nu contribuie doar faptul ca majoritatea doljenilor nu sunt dispusi sa plateasca in plus pentru mobila, ci si acela ca multi cumparatori vor sa isi amenajeze locuintele dupa propriile gusturi.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Prezentare generala Balcic este un orasel situat pe tarmul Marii Negre, in Bulgaria, la circa 60 de km de Vama Veche.
Recep Erdogan sustine ca fara indoiala nu ar trebui sa i se permita Rusiei sa pastreze teritoriul ocupat in Ucraina de la inceputul invaziei. In opinia presedintelui turc, Rusiei nu trebuie sa i se accepte concesiile teritoriale, iar Putin ar trebui sa returneze teritoriile ocupate abuziv, inclusiv Peninsula Crimeea.
Vestul trebuie sa-si aminteasca ca oamenii din teritoriile ocupate sunt ai nostri. Putin a calificat drept rasista rusofobia care se raspandeste in intreaga lume.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Da, a fost o greseala din partea PSD sa intre la guvernare.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
google-analytics.com