Cautare

4050 de rezultate pentru "posturile ocupate la titularizare 2009" (4.61 secunde)
"Intr-o tara condusa bine - prin masuri de dreapta - 2009 ar trebui sa insemne pentru Romania un an in care va continua cresterea economica, in care se vor crea zeci de mii de noi locuri de munca (pentru ca romanii care isi pierd locul de munca sa isi gaseasca rapid unul nou) si in care salariile vor creste cu responsabilitate.
Dupa consultarea cu liderii din teritoriu, presedintele Partidului Umanist din Romania, Dan Voiculescu, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va ramane la guvernare. ... Pe de alta parte, PUR a precizat ca renunta la posturile de prefect, decizia fiind luata sambata, in cadrul Biroul Permanent al partidului.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Zilele directorilor PSD in functiile de conducere de la institutiile cu subordonare guvernamentala sint pe terminate. Prefectul Ion Diaconu i-a convocat, ieri, la o sedinta pe toti sefii serviciilor publice deconcentrate si practic le-a cerut demisia.
El a precizat ca, desi nu este la curent cu o eventuala includere a peliculei in programul pe februarie al vreunei televiziuni romanesti, posturile private nu au nevoie de acordul CNA pentru difuzare.
Scandalul referitor la acordarea preferentiala a asa-numitei "publicitati de stat” este departe de a se fi incheiat.
Prefectul Cristian Roman a recunoscut ieri ca a purtat discutii pe aceasta tema cu chestorul Nicolae Berechet, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, insa nu s-a ajuns la un rezultat concret.
De functionarea Coalitiei la nivel judetean, din care face parte si Partidul Conservator, nici nu a fost vreodata vorba, dupa cum liderii celor trei partide au recunoscut. ... Ambii presedinti recunosc ca nu s-au mai intalnit la masa negocierilor din luna februarie.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Mai e putin pina in luna septembrie si liderii partidelor aflate la putere isi dau silinta sa-si respecte promisiunea referitoare la restructurarea Guvernului. ... Posturile vor fi reduse de la 82, cite sint acum, la 52, si nu 51 cum se stabilise acum doua saptamini.
Atitudinea PNL este sprijinita si de PSD, Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, sustinand ca liberalii nu au nevoie de votul Parlamentului pentru a fi investiti in posturile ministeriale intrucat ocupa functii detinute anterior tot de PNL.
A treia formatiune de la Putere nu mai are cu cine negocia. ... Privind cu ingrijorare la colegii "improscati cu noroi", deputatul Lakatos Péter n-a avut curajul sa se ia de Basescu. ... Posturile ramase de la PC n-au putut fi impartite.
Primul Congres al Partidului Liberal-Democrat va avea loc astazi, la Palatul Parlamentului. ... La aceste posturi se adauga unul de secretar general, care va coordona activitatea a opt secretari regionali. ... Pentru posturile de vicepresedinte s-au inscris deja in cursa Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Gabriel Sandu.
Ministrii democrati si-au facut ieri, la ministere, bilantul mandatelor pe care le incheie. ... La fel, primarii si consilierii locali racolati de PD sunt pe cale sa sara in barcile din care au plecat initial.
Conducerea PNL a aprobat ieri, la intrunirea conducerii acestei formatiuni politice, zece candidaturi pentru posturile de secretari de stat si pentru presedinti si vicepresedinti de agentii.
Posturile de observare vor fi amplasate astfel incat sa permita o buna vizibilitate asupra zonei de supraveghere, la maxim 300 de metri distanta unul fata de celalalt, fiind deservite de cel putin doua echipe cu minim doi salvatori acvatici calificati.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, marti, ca va elabora pana la 1 octombrie o decizie privind desfasurarea campaniei electorale in audiovizual si va stabili un termen pentru inaintarea solicitarilor pentru timpi de antena catre posturile private.
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
In urma intalnirii pe care a avut-o ieri, la Bucuresti, cu presedintele PSD, Mircea Geoana, conducerea social-democratilor gorjeni a decis sa mentina blocate negocierile, pana cand democrat-liberalii nu vor pune din nou in discutie posturile de conducere de la SNLO si Complexurile Energetice de la Rovinari si Turceni.
google-analytics.com