Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (2.50 secunde)
Tu stii prea bine ca, daca este cineva care poate a pretui pierderea ce ai suferit-o, acela sunt eu. ... Tu stii prea bine ca nici sa te amagesc nu voi, nici imi pare bine de pierderea ce-ai suferit-o, si Dumnezeu stie de n-as muri ca s-o fac nefacuta.
Studiile au aratat, de asemenea, ca ele pot tine in frau apetitul si consumul de alimente, prevenind astfel cresterea in greutate si obezitatea, acestea fiind associate cu diabetul, dementa accelerata si pierderea memoriei.
Daca pierderea parului a fost cauzata de o boala acuta, de o nastere sau de o interventie chirurgicala, este probabil ca manifestarea sa fie temporara si parul sa creasca din nou de la sine.
"Pierderea virginitatii este privita adesea ca un rit de trecere in dezvoltarea umana, semnificand tranzitia catre maturitate", explica Matthew Shaffer, autorul studiului si doctorand in psihologie la University of Texas, Statele Unite.
Kate del Castillo care a lucrat in 1998 cu frumoasa Karla pe platourile de filmare de la "La Mentira" si-a exprimat tristetea pentru pierderea colegei sale prin intermediul contului de Instagram:"Ai plecat prea devreme de langa noi draga mea Karla Alvarez, o sa ne lipsesti.
• Beti ceai si cafea fara cofeina Pe timp de iarna se recomanda bauturile decofeinizate, deoarece cofeina determina pierderea caldurii corporale.
Prin urmare, Mike McInnes a stabilit o serie de reguli simple ale dietei cu miere, considerate "reguli de aur", si care, daca vor fi respectate, vor duce la pierderea unui kilogram pe saptamana.
In egala masura, deshidrateaza si pierderea de apa din corp din cauza alcoolului poate face mucusul cervical prea gros.
Pierderea unui san a fost comparata, sub aspectul consecintelor, cu pierderea unei rude de gradul intai. Aceasta ruda poate fi mama, poate fi copilul...
Deoarece pierderea functiei sinaptice ar putea juca un rol esential in pierderile de memorie mai mult decat pierderea celulelor nervoase, salvarea functiei sinaptice ar putea reprezenta o tinta mai mare pentru un tratament eficient in cazul bolii Alzheimer, a declarat profesorul Giulio Maria Pasinetti, care a coordonat studiul.
Senatoarea Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care afirma ca Traian Basescu critica Guvernul Ponta pentru ca a creat 200.000 de locuri de munca, in loc sa critice guvernarea PDL pentru pierderea a 700.000.
Pierderea de kilograme poate fi o sarcina dificila si obositoare. ... Pierderea in greutate la Tipul Stres este posibila prin modul de viata accelerat.
pierderea rapida in greutate, malnutritia, senzatia de oboseala. ... Indicatorii la care trebuie sa fiti atenti in acest caz, sunt oboseala excesiva necorelata cu odihna cotidiana, pierderea nejustificata a poftei de mancare si implicit in greutate, precum si durerile abdominale.
Magda Marincovici) Pierderea de personal medical din cauza epidemiei Ebola ar putea mari rata mortalitatii maternale la un nivel nemaivazut in aceste tari in ultimii 15-20 de ani, avertizeaza Markus Goldstein, unul dintre autorii raportului publicat in revista The Lancet.
Alege solutiile natural Gerlinea pentru pierderea sanatoasa in greutate: ... Pierderea in greutate se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric, cu un continut ridicat de proteine (pentru pastrarea masei musculare) si un mix de vitamine si minerale (pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la dieta).
Pierderea in greutate, durerea abdominala, diareea si hiperpigmentarea sunt alte simptome la care ar trebui sa fiti atenti. ... Tristetea, pierderea poftei de mancare si problemele de concentrare sunt toate simptome asociate.
- pierderea apetitului; ... - pierderea apetitului; -cresterea glicemiei. Unii pacienti cu cancer pancreatic dezvolta diabet datorita cancerului care afecteaza abilitatea pancreasului de a produce insulina.
Prin urmare, Mike McInnes a stabilit o serie de reguli simple ale dietei cu miere, considerate reguli de aur, si care, daca vor fi respectate, vor duce la pierderea unui kilogram pe saptamana: ... Renuntarea la cartofi, indiferent de modul in care sunt preparati, accelereaza simtitor pierderea in greutate.
Este normal sa fim tristi atunci cand pierdem ceva unde am investit emotional mult, cum ar fi de exemplu pierderea unei persoane dragi, a unor lucruri care au o semnificatie aparte, a unor visuri si aspiratii, pierderea unor sentimente.
Mircea Filip, medic primar oftalmolog, afirma ca dezlipirea de retina este o urgenta care poate duce la pierderea vederii. - Miopii sunt predispusi, dar nu neaparat in cazul miopiei foarte mari.
google-analytics.com