Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (7.86 secunde)
El a mentionat ca noul Statut are o prevedere expresa ca pentru pierderea calitatii de membru de drept in astfel de situatii nu este nevoie de convocarea unei conduceri care sa constate acest lucru, pierderea calitatii de membru intrand in vigoare imediat.
Daca pana acum parea o adunatura neresemnata cu pierderea alegerilor din 2008-2009 si ratacea frustrata prin salile Parlamentului, acum nu se mai uita spre trecut, face planuri, viseaza cu ochii deschisi Puterea.
Stavrositu a spus ca Banias a venit la Casa Culturii cu angajati ai portului care au fost amenintati cu pierderea serviciului daca nu vin la reuniune. ... Fara o atitudine serioasa din partea unora care vor sa salveze organizatia se poate ajunge la pierderea unor primari", a pledat ea.
Theodor Stolojan crede ca partidul sau poarta o mare parte din vina pentru pierderea increderii in guvernare. El da drept exemplu politizarea administratiei publice locale, ceruta si de PDL-isti.
Restul este can-can pentru clientela portocalie, care este acum speriata de pierderea alegerilor. Traian Basescu refuza sa inteleaga un lucru simplu.
Pierderea Capitalei nu ar fi, in sine, o catastrofa. ... Respectiv chiar pana la pierderea alegerilor in Bucuresti. Cum s-ar pierde aceste alegeri, asta trebuie sa fie, si cred ca este!, cosmarul pedelistilor lucizi.
Am pierdut alegerile de doua ori, din cauza gafelor sale Aflat vineri, la Alexandria, cu ocazia lansarii volumului "Fragmente de viata si istorie traita", Ion Iliescu il ataca din nou pe Mircea Geoana pe care il face responsabil de pierderea a doua runde de alegeri, in 2004 si in 2009, punandu-l in categoria "indivizilor fara discernamant".
Geoana ramane in Senat Varianta unui nou partid este "serios luata in calcul", insa aceasta va fi precedata de o incercare de a responsabiliza politic actuala conducere a PSD de pierderea functiei de presedinte al Senatului, sustin apropiatii lui Geoana, citati de MEDIAFAX.
"E pierderea lor!" ... E pierderea lor! Am vazut ca iar m-au injurat ieri (n.r. - duminica), m-au facut puscarias.
"E pierderea lor!" ... E pierderea lor! Am vazut ca iar m-au injurat ieri (n.r. - duminica), m-au facut puscarias.
Sulfina Barbu minte ca orice pedelist PDL nu vrea cu adevarat vot uninominal pur Propunerea depusa la Parlament de USL, in urma cu un an, privind reglementarile electorale ramane in vigoare, respectiv reducerea numarului de parlamentari la 318, conform normei de reprezentare, scrutin majoritar dintr-un singur tur si pierderea mandatului de catre senatorul si deputatul care candideaza sub culorile unui partid si apoi isi schimba apartenenta politica, a declarat vineri presedintele PSD Victor Ponta.
Asa cum bine stim, suspendarea programului poate duce la pierderea definitiva a unor sume importante. Iar pierderea va fi dubla:
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Una dintre ele ar fi, de exemplu, pierderea poftei de lupta, avand si temeiul, pe de o parte, in credinta ca va face Traian Basescu ceva si ne va salva, pe de alta, in bataliile interne din PSD.
Pierderea puterii, prin trecerea motiunii de cenzura, a facut ca PDL sa ramana fara majoritatea retelelor de presiune din teritoriu. ... Pierderea puterii i-a lasat , insa, pe pedelisti, fara aceste unelte si, tocmai de aceea, PDL a fost spulberat in alegeri.
In realitate, vor fi mai putini, pierderea puterii reducand semnificativ capacitatea de mobilizare prin pierderea unor pozitii din administratie. Mitingul de la Bucuresti a aratat o mobilizare intre 50-60% din planificare, daca mergem pe estimarile cele mai optimiste de 3000 de participanti.
La Oltchim nu vom accepta niciun fel de oferta care presupune pierderea locurilor de munca Legat de situatia de la Oltchim, premierul a spus ca pana in acest moment sunt depuse trei oferte si ca singura solutie pentru redresarea combinatului o reprezinta privatizarea.
Succesiunea de compromisuri, coabitari, uniuni personale, deplasarea spre centru (sub imperiul guvernarii), fara corectii ideologice, pierderea sentimentului de solidaritate, pierderea alegerilor prezidentiale, numirile guvernamentale fara o consultare in partid, transformarea congresului anuntat in Consiliu National si apoi incercarea de amanare a Congresului pana in 2017 au fost doar cateva din motivele pentru care membrii Cex au votat pentru Dragnea.
Frustrarea generala, legata de lipsa infrastructurilor de transport, pierderea locurilor de munca, marul otravit al breslelor luptand pentru cresterea salariilor intr-o economie care se restrange, dominatia tot mai puternica a marilor companii straine, cuplata cu diminuarea suprafetelor agricole in proprietate romaneasca, anuntarea unor candidaturi hilare la alegeri, toate acestea arata un peisaj sumbru al societatii romanesti in Anul I al guvernarii tehnocrate.
Intreaga ura si oftica pentru pierderea alegerilor a rabufnit in numai aceste cateva cuvinte. Marota gratierii a reprezentat, pana la intalnirea lui Iohannis de la CEDO, o imensa diversiune, care avea dublu scop:
Pe langa domeniile majore pentru care Romania trebuie sa faca eforturi suplimentare pentru a nu risca pierderea termenului de aderare de la 1 ianuarie 2007, Raportul de tara al Comisiei Europene (CE), prezentat succint de comisarul european pentru extindere, Ollie Rehn, face si o analiza a politicii financiare romanesti.
google-analytics.com