FRUMUSETE SI SANATATE informeaza: Folosirea in exces a noului produs de slabit poate provoca distrofie musculara (Autoare: Lacrimioara Olteanu)
In goana dupa silueta perfecta, multe domnisoare continua sa slabeasca foarte mult. Acum, acest lucru este mai simplu ca niciodata. Pe piata produselor de slabit a aparut cel mai bun supliment natural de slabit: Cafeaua Verde. Medicii trag un semnal de alarma!
Odata cu aparitia pe piata romaneasca a noului produs de slabit, Cafeaua Verde, s-a inregistrat o crestere a numarului celor care reusesc sa slabeasca brusc. In dorinta de a slabi cat mai rapid, unele femei au tendinta de a depasi doza unica maxima admisa. Acest lucru se explica prin faptul ca unele persoane au simtit personal inutilitatea fructelor Goji sau a altor suplimente, care aveau totusi un oarecare efect, consumate in cantitati mari. Cafeaua Verde reprezinta un adevarat distrugator al celulelor adipoase, dar trebuie administrat strict conform instructiunilor. Observand ca inca din prima saptamana de admininstrare kilogramele in plus dispar si din dorinta de a accelera procesul de slabire, unele persoane maresc doza de administrare.
Toti cei care au incercat sa slabeasca utilizand Cafeaua Verde au obtinut un rezultat de minus 10 kg in doar o saptamana. Unii slabeau chiar 15-22 kg in doar o luna! Daca la inceput acest lucru ii bucura, dupa ceva timp, insa, au inceput sa se ingrijoreze. Unele femei isi pierdeau controlul asupra regimului alimentar, astfel incat, desi consumau alimente foarte bogate in calorii, nu reuseau sa mai ia in greutate nici macar un gram. Chiar daca reveneau la regimul alimentar obisnuit, femeile continuau sa slabeasca.
Au fost intervievate mii de persoane care au reusit sa slabeasca mult si rapid, datorita Cafelei Verzi. Nimeni nu s-a plans de reactii adverse, precum stari de greata, voma, ameteli.
Un laborator independent a efectuat propriul experiment si a ajuns la urmatoarea concluzie:
Cafeaua Verde contribuie la pierderea in greutate si accelerarea proceselor metabolice cu 5%! Iata de ce femeile din intreaga lume au simtit efectul uimitor al Cafelei Verzi, iar unele si-au dorit atat de mult sa slabeasca, incat au depasit doza de administrare admisa!
De ce reusim sa slabim cu Cafeaua Verde?
1. Polizaharidele - ingredientul principal din Cafeaua Verde, contribuie la accelerarea proceselor metabolice cu 5%, favorizand astfel arderea celulelor adipoase. Prin urmare, are loc nu doar arderea caloriilor consumate, rezultat posibil fara niciun efort fizic, ci si pastrarea tuturor microelementelor din produsele alimentare.
2. Cafeaua Verde contine beta-sitosterol, o substanta care diminueaza colesterolul din sange. Tocmai nivelul ridicat de colesterol este cel care poate provoca obezitate.
3. Cafeaua Verde favorizeaza secretia hormonului cresterii (HCH), numit si hormonul tineretii. Beneficiile acestui hormon includ imbunatatirea aspectului tenului, incetinirea procesului de imbatranire si imbunatatirea calitatii somnului.
Pentru o slabire eficienta (de la 5 kg pana la 10 kg intr-o luna) si atingerea nivelului greutatii optime, consumati 20-50 grame de Cafea Verde, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Pentru rezultate optime, este recomandata o cura de 2 luni.
Sondajul efectuat a relevat faptul ca toate femeile care au reusit sa slabeasca intr-un termen scurt au depasit norma admisa de administrare si au consumat de 3 sau chiar de 5 ori mai multa cafea decat doza admisa! Astfel, acestea au reusit sa slabeasca 7-12 kg in doar o saptamana. Observand rezultatul, multe dintre acestea au incercat sa accelereze procesul de slabire, ceea ce a provocat o scadere brusca in greutate.
Institutul National de Sanatate Publica avertizeaza: scaderea brusca in greutate poate provoca probleme grave de sanatate!
Spre deosebire de fructele Goji sau alte suplimente alimentare, Cafeaua Verde este un adevarat distrugator al celulelor adipoase, cu un indice de 97,8%. In goana dupa kilogramele in minus, exista riscul ca unele persoane sa depaseasca doza maxima de administrare. Atentie: nu trebuie sa va tenteze scaderea brusca in greutate! Grasimea din corp dispare treptat, fara a dauna sanatatii dumneavoastra. Daca ati decis sa comandati Cafeaua Verde pentru a scapa de kilogramele in plus, tineti minte ca doza maxima este de 50 grame in 24 de ore, indiferent de greutatea dumneavoastra!Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!
Sursa: Link-ul site-ului furnizorului oficial:http://rogoji.com/